Loading

Beneficiile membrilor Ingenius Hub

February 16, 2017 / 0 COMMENTS / 548 VIEWS

Unul dintre cele mai importante lucruri la Ingenius Hub este parerea celor care ne trec pragul despre spatiu, servicii, beneficiile oferite si evenimente.

Ni s-a recomandat de catre membrii nostri sa facem acest articol, pentru ca toti cei care vin la Ingenius Hub sa stie care le sunt beneficiile, dar mai ales pentru ca toata lumea sa stie cat de misto e sa lucrezi din spatiul nostru de co-working. Asa ca iata la ce trebuie sa te astepti atunci când devii membru Ingenius Hub.

Fie că alegi să devii membru sau închiriezi cu ora o sală îți recomandăm să citești motivele pentru care sa devii membru al Ingenius Hub!

✔️️ Spatiu de co-working central, luminos, confortabil care inspira spre creativitate si productivitate

Cand vine vorba de punctul de lucru al afacerii tale totul se rezuma la location, location si iar location

Ai la dispozitie 2 sedii centrale pe bd. Nicolae Balcescu nr. 25 si str. Praporgescu nr. 9, ambele in zona Universitate, 2 spații de co-working și 4 sali de intalniri si creatie.  

Poți uita de costurile administrative cu întreținrea spațiului pentru biroul tau pentru că toate utilitățile, curățenia și serviciile de recepție sunt incluse în tariful de membru. 

Nu intri în monotonie deoarece poți să lucrezi în oricare dintre cele două spații. Practic ai două birouri în zona 0 la un preț mai mic decât chiria unei garsoniere într-un cartier din București.

Obții recunoașterea clienților și afacerea ta devine mult mai accesibilă la prețuri mult mai mici decât daca ai inchiria singur un sediu.

✔️ Oportunitati de networking 

90 % dintre participanții la sesiunile de networking și workshop-urile Ingenius Hub din 2016 si-au gasit cel putin un partener de afaceri (furnizor sau client) în urma participarii.

Împărțind un spațiu comun cu mai mulți antreprenori ai oportunități nelimitate de networking și îți poți găsi parteneri de afaceri serioși, având acces la o serie de experți cu competențe diverse. În plus, oricare dintre abonamente îți oferă acces gratuit la evenimente de networking sau reduceri la cursuri.

Calitatea de membru deplin al Ingenius Hub îți permite să participi direct la acÈ›iunile organizate în cadrul hub-ului: poÈ›i fi moderator / speaker / prezentator la evenimente de networking, poÈ›i pune pe agenda oricărui eveniment la hub-ului subiecte fierbinÈ›i care te interesează, probleme de business cu care te confrunÈ›i sau poÈ›i organiza chiar tu evenimente co – branded.

✔️ Oportunitati de formare si dezvoltare personala 

Ai puncte bonus in fiecare abonament pe care să le investești în dezvoltarea ta profesională.

Ești permanent informat cu privire la cursurile și evenimente organizate de Ingenius Hub, de partenerii Loop Operations, dar și de alți membri rezidenți ai hub-ului. Punctele pe care le primești bonus în cadrul fiecarui abonament pot fi folosite pentru a achita cu ele aceste servicii.

✔️ Reduceri la serviciile Social Gym (prima sala de fitness non – profit din Romania)

Mens sana in corpore sano!

Abonamentul tau lunar îți oferă acces preferențial la serviciile Social Gym, prima sala de fitness non – profit din Romania. Acum ai ocazia sa te mentii in forma, investind in acelasi timp intr-un proiect de CSR. Fie ca oferi angajatilor si colaboratorilor tai un pachet de wellness, te implici in unul din proiectele sociale derulate de Social Gym sau doar te duci tu la Social Gym, sustii o afacere sociala cu impact pozitiv pentru comunitate si persoane defavorizate.

✔️ Vouchere de reduceri sau invitatii la evenimentele partenerilor Ingenius Hub

Echipa Ingenius Hub încheie permament parteneriate care să îmbunătățească experiența de membru al hub-ului primind din partea partenerilor vouchere și reduceri pentru serviciile acestora. Iar surprizele placute apar atunci cand te astepți mai puțin si îți dorești mai tare acces la un anumit eveniment.

 Lasa-te surprins!

✔️ Pachet de membru Ingenius

Toți membrii hub-ului primesc la inscriere urmatoarele: mapa de membru, agenda, pix, card cu contul de pe platforma Ingenius Hub, de unde isi pot administra serviciile, wishlist, invitații gratuite și voucherele existente la momentul înscrierii, puse la dispoziție de partenerii hub-ului, un profil de prezentare pe site-ul www.ingenius-hub.eu si promovare prin social media.

Oricand ai o ofertă pe care vrei să o adresezi membrilor Ingenius Hub, da-ne de stire.

✔️ Consultanta pentru accesarea fondurilor europene pentru investitii cu avans 0

Ingenius Hub este o platforma susținută de firma de consultanță Loop Operations si cel mai bine si cel mai bine echipa noastra stie sa identifice sursele de finanțare potrivite și sa atraga finantari din fonduri europene, doar se lauda cu finantari de peste 42 mil de euro atrase pana în acest moment.

Membrii Hub-ului beneficiaza de servicii de consultanță cu avans 0, putând să facă reduceri substanțiale la costurile de scriere a proiectului.

✔️Mentorat si consultanta de business

Mentorii Ingenius Hub sunt antreprenori cu experienta de afaceri, fara a fi neaparat speakeri si vedete recunoscute prin multiplele participari la conferinte. Avantajul – au experienta de zeci de ani de business, sunt disponibili pentru a transfera cunostintele si expertiza pe care o detin intr-o forma personalizata si aplicata fiecarui business.

✔️ Posibilitatea de a atrage finantari din partea investitorilor si mentorilor Ingenius Hub

Mai mult, mentorii Ingenius Hub, dețin un capital, strâns în ani de derulat afaceri și sunt dispuși să investească în afacerilor membrilor, în limita capitalului deținut și al potrivirii intereselor de afaceri.

✔️ Acces la o serie de produse si servicii

⚪ Lucrezi de zor si ai ramas fara: pixuri, capse, hartie. 

⚪ Ai nevoie de un video proiector si un ecran de proiectie sau de un aparat foto profesional, camera video, calculator in plus timp de o ora, doua. 

⚪ Trebuie sa dai curierului 1 plic sau sa primesti un colet, exact cand ai o intalnire sau cand lucrezi de la sediul clientului

⚪ Ai nevoie sa te ajute cineva cu programarea unor interviuri.

⚪ Cel mai important client al tau vrea sa iti vada sediul si ai nevoie de o sala de intalniri pentru o ora.

Cand afacerea este la inceput nu iti permiti sa investesti nici in stocuri mari, nici in echipamente performante, nici sa angajezi o asistenta si nici in sedii cu multe incaperi. Asa ca la Ingenius Hub platesti doar atunci cand ai nevoie si doar pentru ce folosesti. Iar unele servicii le ai deja incluse in abonament.

✔️ Alte beneficii 

⚪Acces la o biblioteca de carti si lucrari preselectate utile tuturor antreprenorilor pentru a se dezvolta

⚪Acces la recomandari de furnizori testati

⚪Acces la o comunitate in care vei gasi deschidere pentru transfer de know how, networking si parteneriate

⚪Posibilitatea de a deveni furnizor / prestator chiar in cadrul proiectelor Loop Operations sau ale partenerilor nostri, deoarece consideram ca membrii comunitatii noastre sunt cei mai de încredere parteneri de business

⚪ Intri in starea de spirit pe care o au toti antreprenorii: efervescenta, neliniste, dorinta de cunoastere, atitudine de invingator.

Te-am convins?

Te invitam sa ne cunosti la o cafea!

Str. David Praporgescu 9 sau Bd. Balcescu 25, neaparat da-ne un telefon inainte sa ajungi: 07622.48.186, 07622.48.171.

Ai intrebari?

Contacteaza-ne la office@ingenius-hub.eu sau pe https://www.facebook.com/IngeniusHub/ sau la telefon: 07622.48.186, 07622.48.171.

Category: Blog

add a comment