Beneficiile membrilor Ingenius Hub

Beneficiile membrilor Ingenius Hub

Unul dintre cele mai importante lucruri la Ingenius Hub este parerea celor care ne trec pragul despre spatiu, servicii, beneficiile oferite si evenimente.

Ni s-a recomandat de catre membrii nostri sa facem acest articol, pentru ca toti cei care vin la Ingenius Hub sa stie care le sunt beneficiile, dar mai ales pentru ca toata lumea sa stie cat de misto e sa lucrezi din spatiul nostru de co-working. Asa ca iata la ce trebuie sa te astepti atunci cand devii membru Ingenius Hub.

Fie ca alegi sa devii membru sau inchiriezi cu ora o sala iti recomandam sa citesti motivele pentru care sa devii membru al Ingenius Hub!

Spatiu de co-working central, luminos, confortabil care inspira spre creativitate si productivitate

Cand vine vorba de punctul de lucru al afacerii tale totul se rezuma la location, location si iar location

Ai la dispozitie 2 sedii centrale pe bd. Nicolae Balcescu nr. 25 si str. Praporgescu nr. 9, ambele in zona Universitate, 2 spatii de co-working si 4 sali de intalniri si creatie.  

Poti uita de costurile administrative cu intretinerea spatiului pentru biroul tau pentru ca toate utilitatile, curatenia si serviciile de receptie sunt incluse in tariful de membru. 

Nu intri in monotonie deoarece poti sa lucrezi in oricare dintre cele doua spatii. Practic ai doua birouri in zona 0 la un pret mai mic decat chiria unei garsoniere intr-un cartier din Bucuresti.

Obtii recunoasterea clientilor si afacerea ta devine mult mai accesibila la preturi mult mai mici decat daca ai inchiria singur un sediu.

Oportunitati de networking

90 % dintre participantii la sesiunile de networking si workshop-urile Ingenius Hub din 2016 si-au gasit cel putin un partener de afaceri (furnizor sau client) in urma participarii.

Impartind un spatiu comun cu mai multi antreprenori ai oportunitati nelimitate de networking si iti poti gasi parteneri de afaceri seriosi, avand acces la o serie de experti cu competente diverse. In plus, oricare dintre abonamente iti ofera acces gratuit la evenimente de networking sau reduceri la cursuri.

Calitatea de membru deplin al Ingenius Hub iti permite sa participi direct la actiunile organizate in cadrul hub-ului: poti fi moderator / speaker / prezentator la evenimente de networking, poti pune pe agenda oricarui eveniment la hub-ului subiecte fierbinti care te intereseaza, probleme de business cu care te confrunti sau poti organiza chiar tu evenimente co-branded.

Oportunitati de formare si dezvoltare personala 

Ai puncte bonus in fiecare abonament pe care sa le investesti in dezvoltarea ta profesionala.

Esti permanent informat cu privire la cursurile si evenimentele organizate de Ingenius Hub, de partenerii Loop Operations, dar si de alti membri rezidenti ai hub-ului. Punctele pe care le primesti bonus in cadrul fiecarui abonament pot fi folosite pentru a achita cu ele aceste servicii.

Reduceri la serviciile Social Gym (prima sala de fitness non-profit din Romania)

Mens sana in corpore sano!

Abonamentul tau lunar iti ofera acces preferential la serviciile Social Gym, prima sala de fitness non-profit din Romania. Acum ai ocazia sa te mentii in forma, investind in acelasi timp intr-un proiect de CSR. Fie ca oferi angajatilor si colaboratorilor tai un pachet de wellness, te implici in unul din proiectele sociale derulate de Social Gym sau doar te duci tu la Social Gym, sustii o afacere sociala cu impact pozitiv pentru comunitate si persoane defavorizate.

Vouchere de reduceri sau invitatii la evenimentele partenerilor Ingenius Hub

Echipa Ingenius Hub incheie permament parteneriate care sa imbunatateasca experienta de membru al hub-ului primind din partea partenerilor vouchere si reduceri pentru serviciile acestora. Iar surprizele placute apar atunci cand te astepti mai putin si iti doresti mai tare acces la un anumit eveniment.

Lasa-te surprins!

Pachet de membru Ingenius

Toti membrii hub-ului primesc la inscriere urmatoarele: mapa de membru, agenda, pix, card cu contul de pe platforma Ingenius Hub, de unde isi pot administra serviciile, wishlist, invitatii gratuite si voucherele existente la momentul inscrierii, puse la dispozitie de partenerii hub-ului, un profil de prezentare pe site-ul www.ingenius-hub.eu si promovare prin social media.

Oricand ai o oferta pe care vrei sa o adresezi membrilor Ingenius Hub, da-ne de stire.

 Consultanta pentru accesarea fondurilor europene pentru investitii cu avans 0

Ingenius Hub este o platforma sustinuta de firma de consultanta Loop Operations si cel mai bine si cel mai bine echipa noastra stie sa identifice sursele de finantare potrivite si sa atraga finantari din fonduri europene, doar se lauda cu finantari de peste 42 mil de euro atrase pana in acest moment.

Membrii Hub-ului beneficiaza de servicii de consultanta cu avans 0, putand sa faca reduceri substantiale la costurile de scriere a proiectului.

Mentorat si consultanta de business

Mentorii Ingenius Hub sunt antreprenori cu experienta de afaceri, fara a fi neaparat speakeri si vedete recunoscute prin multiplele participari la conferinte. Avantajul: au experienta de zeci de ani de business, sunt disponibili pentru a transfera cunostintele si expertiza pe care o detin intr-o forma personalizata si aplicata fiecarui business.

Posibilitatea de a atrage finantari din partea investitorilor si mentorilor Ingenius Hub

Mai mult, mentorii Ingenius Hub detin un capital, strans in ani de derulat afaceri si sunt dispusi sa investeasca in afacerile membrilor, in limita capitalului detinut si al potrivirii intereselor de afaceri.

Acces la o serie de produse si servicii

Lucrezi de zor si ai ramas fara: pixuri, capse, hartie. 

Ai nevoie de un video proiector si un ecran de proiectie sau de un aparat foto profesional, camera video, calculator in plus timp de o ora, doua.

Trebuie sa dai curierului 1 plic sau sa primesti un colet, exact cand ai o intalnire sau cand lucrezi de la sediul clientului.

Ai nevoie sa te ajute cineva cu programarea unor interviuri.

Cel mai important client al tau vrea sa iti vada sediul si ai nevoie de o sala de intalniri pentru o ora.

Cand afacerea este la inceput nu iti permiti sa investesti nici in stocuri mari, nici in echipamente performante, nici sa angajezi o asistenta si nici in sedii cu multe incaperi. Asa ca la Ingenius Hub platesti doar atunci cand ai nevoie si doar pentru ce folosesti. Iar unele servicii le ai deja incluse in abonament.

Alte beneficii 

Acces la o biblioteca de carti si lucrari preselectate utile tuturor antreprenorilor pentru a se dezvolta

Acces la recomandari de furnizori testati

Acces la o comunitate in care vei gasi deschidere pentru transfer de know how, networking si parteneriate

Posibilitatea de a deveni furnizor / prestator chiar in cadrul proiectelor Loop Operations sau ale partenerilor nostri, deoarece consideram ca membrii comunitatii noastre sunt cei mai de incredere parteneri de business

Intri in starea de spirit pe care o au toti antreprenorii: efervescenta, neliniste, dorinta de cunoastere, atitudine de invingator.

Te-am convins?

Te invitam sa ne cunosti la o cafea!

Str. David Praporgescu 9 sau Bd. Balcescu 25, neaparat da-ne un telefon inainte sa ajungi: 07622.48.186, 07622.48.171.

Ai intrebari?

Contacteaza-ne la office@ingenius-hub.eu sau pe https://www.facebook.com/IngeniusHub/ sau la telefon: 07622.48.186, 07622.48.171.

Dă mai departe:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *