Loading

Call for event proposals: în Ingenius Hub pentru Bucharest Technology Week!

April 5, 2017 / 0 COMMENTS / 766 VIEWS

Invitatia Ingenius Hub

Ingenius Hub lansează invitația promotorilor independenți de cursuri și work-shopuri de a organiza un eveniment propriu, în cadrul Bucharest Technology Week! Tema abordată trebuie să se încadreze în ariile de interes din acest an: tech, IT, Dev, HR, e-commerce, antreprenoriat, marketing și digital, management, sales, inovație.

În cadrul acestei ediții, Ingenius Hub, pune la dispoziția celor interesați, în calitate de co-organizator, spațiile de evenimente, din locațiile sale aflate în Bdul. N. Bălcescu nr 25 si Str. General David Praporgescu nr 9 (ambele în zona Universității). Capacitate săli: max 20-22  participanți / eveniment, în funcție de aranjamentul dorit.

Despre Bucharest Tech Week

Aflat la cea de-a doua ediție, Bucharest Technology Week reunește peste 15,000 de pasionați de tehnologie pentru o săptămâna de evenimente în tot orașul. Sărbătoarea tehnologiei ce se va desfășura între 22 și 28 mai, are trei componente principale: Tech Expo, Business Summits și Partner Events.

Tech Expo este cea mai amplă expoziÈ›ie de tehnologie din România care se desfășură în PiaÈ›a George Enescu între 26 – 28 mai, unde sunt aÈ™teptate peste 50 de companii expozante care vor aduce principalele atracÈ›ii ale momentului: maÈ™ini electrice È™i hibride, precum È™i alte vehicule electrice de transport urban, soluÈ›ii smart home È™i smart cities, aplicaÈ›ii de eHealth, virtual reality, drone, gadgeturi È™i ale device-uri.

Componenta Business Summits este reprezentată de cinci conferințe: Innovation Summit, Sales Leaders Summit, HR Masters Summit, Java Dev Summit și PHP Dev Summit, organizate în cadrul Athénée Palace Hilton în perioada 23 -26 mai, unde vor susține prezentări peste 40 de speakeri internaționali și locali.

Comunitatea organizatorilor de evenimente tech din București își unește forțele pe parcursul săptămânii tehnologiei, organizând peste 60 de evenimente partenere în diferite puncte din oraș pe subiecte precum: tech, IT, Dev, HR, e-commerce, antreprenoriat, marketing și digital, management, sales sau inovație.

Selecția Evenimentelor

Cei interesați, sunt rugați să completeze formularul de mai jos și să-l trimită până la data de 14 aprilie 2017.

Pentru că spațiul este limitat, Ingenius Hub va selecta evenimentele pe care le susține în funcție de: transmiterea propunerii conform solicitărilor și în termenul stabilit, încadrarea evenimentului în temele menționate și în specificul Ingenius Hub, gradul de inovare.

Mai multe informații despre Ingenius Hub sunt disponibile accesând: www.ingenius-hub.eu, https://www.facebook.com/IngeniusHub/.

Category: Blog

add a comment