Loading

CONCURS pentru antreprenori: INGENIUS HUB FREE TRIAL

February 29, 2016 / 0 COMMENTS / 5355 VIEWS

UPDATE (18.03.2016):

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați înscris la concursul Ingenius Hub Free Trial!

Deoarece există peste 90 de înscrieri în concurs, lista câștigătorilor va fi publicată luni, 21 martie.

Echipa È™i mentorii implicaÈ›i în jurizarea înscrierilor vor avea, cu siguranță, un weekend „Ingenius”, ceea ce vă dorim È™i vouă! 🙂


 

UPDATE (15.03.2016): Perioada de înscriere la concurs s-a încheiat luni, 14 martie, ora 18:00.

Lista câștigătorilor va fi anunțată Vineri, 18 Martie 2016.

Mulțumim tuturor celor care s-au înscris!


facebook2

ÃŽncepem Antreprenoriada!

  • Știi o afacere la început de drum?

  • CunoÈ™ti un antreprenor cu un potenÈ›ial fantastic, dar care nu reuÈ™eÈ™te să își finanÈ›eze afacerea?

  • Ai o super idee de business?

Înscrie-te în concurs și poți câștiga consultanță pentru afacerea ta și un loc la INGENIUS HUB!


Cum poți înscrie o afacere în competiție?

Completează chestionarul de mai jos cu informații despre denumirea și tipul afacerii pe care o deții sau pe care vrei să o propui în competiție. Ca să ne convingi, nu uita să ne spui care este elementul inovativ, inedit, ce anume o diferențiază de celelelte afaceri care există deja în industrie.

Intră în concurs toate propunerile făcute până Luni, 14 Martie, ora 18:00.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Care sunt premiile din concurs?

  • Locul 1 – Un pachet complet al programului de accelerare (200 de ore de acces în spaÈ›iul de lucru È™i 50% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 6 luni.

  • Locul 2 – Două premii constând în câte un abonament Steady (100 de ore de acces în spaÈ›iul de lucru È™i 25% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 3 luni.

  • Locul 3 – Trei premii constând în câte un abonament Regular (50 de ore acces în spaÈ›iul de lucru È™i 10% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 3 luni.

  • Mentiune 1 – Patru premii constând în câte un abonament Light (25 de ore acces în spaÈ›iul de lucru È™i 10% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 3 luni.

  • Mentiune 2 – Cinci premii constând în câte un abonament Light (25 de ore acces în spaÈ›iul de lucru È™i 10% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de o 1 luna.

Cum vom alege câștigătorii?

Cei 15 câștigători vor fi desemnați de un juriu de specialitate, format din membri și colaboratori Ingenius Hub, printre care Rodica Lupu, fondator Ingenius Hub și business angel și Răzvan Pascu, antreprenor și consultant în comunicare și turism.

Lista câștigătorilor va fi anunțată Vineri, 18 Martie 2016.

Toate afacerile înscrise în concurs vor beneficia automat de o oră de lucru în cadrul Ingenius Hub, până la data de 29 aprilie 2016!


Care este filosofia Ingenius Hub?

Ingenius Hub nu este doar un spațiu de lucru. Este incubatorul în care ne dorim să formăm și să ajutăm cât mai multe afaceri să prindă contur și să fie profitabile. Avem toate instrumentele pentru a reuși acest lucru: două locații dotate cu absolut tot ceea ce are nevoie un antreprenor, know how pentru obținerea de finanțare prin fonduri europene sau de la diferite alte organisme internaționale, o echipă de consultanță puternică, care acoperă toată plaja de nevoi ale unui antreprenor.

ÎNSCRIE-TE completând formularul de mai jos! Succes!

Category: Blog

add a comment