Loading

CONCURS pentru antreprenori: INGENIUS HUB FREE TRIAL

February 29, 2016 / 23 COMMENTS / 5092 VIEWS

UPDATE (18.03.2016):

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați înscris la concursul Ingenius Hub Free Trial!

Deoarece există peste 90 de înscrieri în concurs, lista câștigătorilor va fi publicată luni, 21 martie.

Echipa și mentorii implicați în jurizarea înscrierilor vor avea, cu siguranță, un weekend „Ingenius”, ceea ce vă dorim și vouă! 🙂


 

UPDATE (15.03.2016): Perioada de înscriere la concurs s-a încheiat luni, 14 martie, ora 18:00.

Lista câștigătorilor va fi anunțată Vineri, 18 Martie 2016.

Mulțumim tuturor celor care s-au înscris!


facebook2

Începem Antreprenoriada!

 • Știi o afacere la început de drum?

 • Cunoști un antreprenor cu un potențial fantastic, dar care nu reușește să își finanțeze afacerea?

 • Ai o super idee de business?

Înscrie-te în concurs și poți câștiga consultanță pentru afacerea ta și un loc la INGENIUS HUB!


Cum poți înscrie o afacere în competiție?

Completează chestionarul de mai jos cu informații despre denumirea și tipul afacerii pe care o deții sau pe care vrei să o propui în competiție. Ca să ne convingi, nu uita să ne spui care este elementul inovativ, inedit, ce anume o diferențiază de celelelte afaceri care există deja în industrie.

Intră în concurs toate propunerile făcute până Luni, 14 Martie, ora 18:00.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Care sunt premiile din concurs?

 • Locul 1 – Un pachet complet al programului de accelerare (200 de ore de acces în spațiul de lucru și 50% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 6 luni.

 • Locul 2 – Două premii constând în câte un abonament Steady (100 de ore de acces în spațiul de lucru și 25% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 3 luni.

 • Locul 3 – Trei premii constând în câte un abonament Regular (50 de ore acces în spațiul de lucru și 10% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 3 luni.

 • Mentiune 1 – Patru premii constând în câte un abonament Light (25 de ore acces în spațiul de lucru și 10% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 3 luni.

 • Mentiune 2 – Cinci premii constând în câte un abonament Light (25 de ore acces în spațiul de lucru și 10% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de o 1 luna.

Cum vom alege câștigătorii?

Cei 15 câștigători vor fi desemnați de un juriu de specialitate, format din membri și colaboratori Ingenius Hub, printre care Rodica Lupu, fondator Ingenius Hub și business angel și Răzvan Pascu, antreprenor și consultant în comunicare și turism.

Lista câștigătorilor va fi anunțată Vineri, 18 Martie 2016.

Toate afacerile înscrise în concurs vor beneficia automat de o oră de lucru în cadrul Ingenius Hub, până la data de 29 aprilie 2016!


Care este filosofia Ingenius Hub?

Ingenius Hub nu este doar un spațiu de lucru. Este incubatorul în care ne dorim să formăm și să ajutăm cât mai multe afaceri să prindă contur și să fie profitabile. Avem toate instrumentele pentru a reuși acest lucru: două locații dotate cu absolut tot ceea ce are nevoie un antreprenor, know how pentru obținerea de finanțare prin fonduri europene sau de la diferite alte organisme internaționale, o echipă de consultanță puternică, care acoperă toată plaja de nevoi ale unui antreprenor.

ÎNSCRIE-TE completând formularul de mai jos! Succes!

Category: Blog
Liviu-Florin Tofan, March 4, 2016 Reply »

Va multumesc!

  Liviu-Florin Tofan, March 4, 2016 Reply »

  deoarece am mari dubii ca prima incercare de a trimite informatiile solicitate a fost facuta complet, le-am trimis a doua oara.

  Va multumesc!

   Alina Gheorghe, March 8, 2016 Reply »

   Bună!

   Confirmăm înscrierea ta la concursul organizat de Ingenius Hub! Îți mulțumim!

   Urmărește-ne pentru a fi la curent cu toate activitățile noastre!

   O zi frumoasă!

Florina Virva, March 7, 2016 Reply »

Buna tuturor 🙂 Afacerea pe care o dezvolt acum este..un cabinet stomatologic la cativa km de Cj,o zona cu potential si f frumoasa , după parerea mea.Elementul inovativ ar fi…inovativ si pt mn :)) deoarece vreau sa nu apelez la banca si nici la fonduri europene pt a l pune pe picioare, pt ca imi ia o grămadă de timp si nervi, timp in care eu as vrea sa..lucrez, ca de aceea ador meseria asta.Mai am 2 idei, dar nu stiu cat sînt de ok.Multumesc! Florina

  Alina Gheorghe, March 8, 2016 Reply »

  Bună, Florina!

  Apreciem spiritul tău de inițiativă și te încurajăm să te înscrii la concursul nostru, „Ingenius Hub Free Trial”, unde poți câștiga ore de lucru în incubatorul de afaceri și acces la evenimentele organizate de noi, care îți vor fi de folos pentru afacerea ta!

  O zi frumoasă!

Doroftei Andrei, March 8, 2016 Reply »

Sper sa am succes cu ideea asta care v-am impartasit.:))

  Ingenius Hub Team, March 8, 2016 Reply »

  Bună, Andrei!

  Mulțumim pentru înscriere! Lista câștigătorilor va fi anunțată pe data de 18 martie 2016, urmărește-ne blogul pentru noutăți!

  Succes!

Popa Ofelia Cornelia, March 13, 2016 Reply »

“Problema” mea consta in faptul ca am dezvoltat o pasiune pentru tot ceea ce inseamna hartia confectionata manual, din deseuri. Zielele trecute, mi-am facut o pagina cu produsele mele (https://www.facebook.com/handmadepaperjust4you/?ref=aymt_homepage_panel), care tare mi-ar placea sa le pot promova si/sau chiar sa le transform intr-o afacere. Deja m-am gandit si la o denumire a magazinului: ”
Natural handmade paper- just for you”. Sincer, nu stiu sa mai existe o astfel de preocupare, a cuiva…Imi si imaginez o lansare de carte iar undeva, rasfirate prin sala, produsele mele sa faca ca totul sa se transforme in ceva mai…altfel. Apropo, de meserie sunt profesoara de chimie, deci sunt novice in ale afacerilor.

Robert, March 13, 2016 Reply »

Am aflat intamplator dar nu din intamplare informatii pretioase despre voi si priectele voastre.

Aplic la consurs cu incredere si abia astept sa invat mai multe !

Cred ca mediul online din Romania este si va fi din ce in ce mai mult o resursa importanta pentru dezvoltarea unei societati sanatoase pe toate planurile.

Multumesc pentru oportunitate !

  Ingenius Hub Team, March 18, 2016 Reply »

  Bună, Robert!

  Mulțumim pentru cuvintele frumoase și pentru înscrierea la concurs!

  Te invităm să ne urmărești activitățile și proiectele în continuare! 🙂

  Work smart & Be InGenius!

add a comment