Start-Up Right - Digital Advertising Trends

Start-Up Right - Digital Advertising Trends

Daca citesti prezentarea urmatorului eveniment de networking de pe telefonul mobil, inseamna ca esti pe calea cea buna pentru a reusi sa iti promovezi afacerea prin social media si poate ai sanse sa faci si bani din asta. Afla pe 2 martie la StartUp Right ce altceva mai trebuie sa stii pentru a reusi.

Joi, 2 martie, discutam despre promovarea afacerii prin social media la evenimentul de networking StartUp Right.

Smart phones and social media expand our universe. We can connect with others or collect information easier and faster than ever.

Daniel Goleman

De ce?| Pentru ca e musai si toti antreprenorii au nevoie sa stie cum isi pot promova afacerea in online, care sunt canalele, cum sa stabileasca obiective SMART pentru campaniile de promovare, ce asteptari sa aiba de la agentia de online sau de la specialistul angajat, dar si ce sa ceara de la acestia.

Cine?|

Aducem in hub specialisti in online cu experienta in content management si publicitate prin social media care ne vor initia in tainele Facebook Ads, AdSens, AdWords, Ecommerce, Blogging, Branding, SEO, Pixels, Banner, CPM, CPC, CTR, CPA, CTC, ROI, SEM, eDM, DM, UAT, UX, Conversie, Placement, Viewer, Impressions, Reach, Relevance etc. Ai inteles ideea …

Ne vor purta prin toate etapele de la brief-ul de campanie la evaluare si ne vor impartasi din secretele meseriei lor si cum reusesc sa livreze campanii de succes pentru clientii lor.

Vor fi alaturi de noi si antreprenori care folosesc intens promovarea prin online si vom discuta despre cum va puteti crea si pentru afacerile voastre un mix de canale de comunicare eficiente pentru target-ul vostru.

Ce vei afla?|

Contextul: unde gasim clientii; ce cauta ei online si la ce stimuli reactioneaza;

Terminologia: ce inseamna toate cuvintele si acronimele de mai sus si ce trebuie sa ceri pentru a primi sau a crea campanii eficiente pentru obiectivele tale;

Brief to Evaluation: cum ceri, ce ceri si cum setezi asteptarile;

Tips and Tricks: cum si ce fac specialistii in online pentru acele campanii creative, care aduc vanzari;

Agenda evenimentului | 

17.30 – 18.00 – Sosirea participantilor

18.00 – 21.00 – Networking facilitat si discutii libere si aplicate cu specialisti in online si antreprenori care folosesc social media pentru a-si promova afacerea

Surprize pe care vi le pregatim | Tombola cu premii oferite de partenerii nostri, discount-uri la abonamentele Ingenius Hub, vouchere cadou.

Cui se adreseaza acest eveniment? | Antreprenori sau tineri aspiranti la statutul de antreprenor, freelanceri, persoane care au o idee de afacere si au nevoie de un imbold pentru a o transforma in realitate.

Cum participi? | Rezerva-ti acum un loc, trimitand un e-mail la adresa office@ingenius-hub.eu  cu datele tale de contact sau completeaza formularul de mai jos.

Unde? | Ingenius Hub, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, Bucuresti.

Cand? | Joi, 2 martie 2017, Incepand cu ora 18:00.

Adauga evenimentul in calendar

Taxa de participare 59 RON (daca te inscrii pana miercuri, 27 februarie) SAU  79 RON (in ziua evenimentului)


Participantii la editiile anterioare despre StartUp Right |

Pentru mine sunteti cei mai buni. La orice intrebare pe care am avut-o, am gasit la voi raspuns sau dorinta de a ma ajuta. Am gasit aici un loc cu adevarat potrivit oricarui vrea sa se concentreze pe o idee. Multumesc mult si ramaneti la fel de luminosi si buni! 🙂 Keep up the good work. One day it will pay off.

Sunteti foarte buni! Keep Going, don’t give up !!! Anghel Ana-Camelia/ Cami&Alex Kindergarten

Va felicit pentru un spatiu foarte ZEN & pentru receptivitate & pentru interesul real pentru ideile noastre. Adela Dincea / Asociatia Devacademy

Informatiile sintetizate si concentrate intr-un mod foarte profesionist. Raluca Popescu/ YOVAYA

Mi-a placut faptul ca am avut posibilitatea sa ascult provestile altor antreprenori. Pastrati spiritul pozitiv si colaborativ! 🙂 Felicitari pentru initiativa! Gabriel Chitu/ Training Room

Am apreciat modul de impartasire a experientelor si posibilitatea de networking oferita de acest tip de eveniment! Madalina Peligrad

Mi-a placut schimbul de idei si ghidarea eficienta din partea gazdelor. Mi-am clarificat ideile de afaceri si ce am de facut mai departe. Va multumesc foarte mult pentru o seara frumoasa si foarte utila! Barbara Pitut/ TravelChic.ro

Vezi mai multe pareri despre evenimentele Ingenius Hub aici.


Ingenius Hub isi propune, prin evenimentele saptamanale de networking, sa creeze o comunitate de antreprenori InGeniosi, inovativi, cu spirit de initiativa, care sa se sprijine reciproc in calatoria lor spre succes.

Persoanele interesate de obtinerea unei finantari pentru infiintarea / dezvoltarea / extinderea unui start-up pot interactiona direct cu expertii companiei Loop Operations, specializati in scrierea de proiecte si atragerea finantarii din fonduri nerambursabile.


DESPRE LOOP OPERATIONS

Loop Operations este o companie de consultanta integrata in domeniul fondurilor europene, dezvoltand pana in prezent proiecte in valoare de peste 42 de milioane de euro. Prin intermediul celor 4 componente ale Loop Operations – Finance, Management, Skills si Communication, oferim consultanta in arii conexe, ghidand pas cu pas transformarea ideilor in proiecte sustenabile, de la atragerea finantarii, implementarea proiectului si pana la consultanta pentru management, formarea echipelor si promovare.


Dă mai departe:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *