Loading

Start-Up Right – Change is difficult, not changing is fatal

February 17, 2017 / 0 COMMENTS / 594 VIEWS

Tu știi ce trebuie să schimbi pentru ca afacerea ta să mearga mai bine? Crezi că schimbările pe care ești dispus să le faci vor avea rezultate pozitive?

Joi, 23 februarie, vom avea Change Management pentru Startup-uri ca temă de dezbatere pentru evenimentul de networking StartUp Right.

“Nu supravietuiește cea mai puternică specie, nici cea mai inteligentă, ci aceea care se adaptează cel mai bine la schimbare”

Charles Darwin

De ce?|  Pentru că atunci când o iei pe calea antreprenoriatului multe lucruri se schimbă, și de obicei trebuie să schimbi mult mai multe decât spui la început că ești dispus să faci. Trebuie să fii receptiv la schimbări venite din toate direcțiile. Nu mai este suficient să știi tot ce fac clienții și competitorii tăi (de parcă asta era oricum floare la ureche pentru un start-up) pentru a te putea adapta, ci chiar schimbări din domenii ce nu au nicio legatură aparentă cu afacerea ta pot schimba așteptările clienților.

Cine? | Mihai Chiratcu, mentor Ingenius Hub, va modera discuția despre nevoia de schimbare la început de drum în antreprenoriat și ne va iniția în utilizarea modelului ADKAR®.

Mihai ne va împărtăși din experiența lui de peste 10 ani în domenii foarte flexibile la schimbare precum sales, business developement și customer service. Mihai este trainer, consultant și mentor și de 3 ani scrie articole adresate antreprenorilor abordând subiecte de la startup la exit. Crede în antreprenoriatul românesc sustenabil și dorește să pună o piatră la temelia startup-urilor care se alătură Ingenius Hub. Din 2015 a inspirat și susținut peste 120 antreprenori aflați la început de drum prin training, mentorat și coaching.

Vor fi alaturi de noi antreprenori care ne vor povesti despre schimbările la care trebuie să vă așteptați la început de drum. Vor împărtăși cu noi  sacrificiile făcute, cum au reușit să optimizeze anumite procese și ce rezultate au avut.

Ce vei afla?| 

Awarness: Ce trebuie să faci pentru a conștientiza nevoie de schimbare la început de drum antreprenorial

Desire: Cum transformi dorința de schimbare în rezultate pozitive care să contribuie la creșterea profitabilității firmei

Knowledge: Cum acumulezi cunoștințele necesare pentru a face schimbarea necesară

Ability: Cum transformi nevoile, dorința și cunoștințele într-un obicei astfel încât schimbarea să nu fie doar un demers punctual

Reinforcement: Care sunt metodele care te vor ajuta să nu te impiedici de obstacolele apărute în calea schimbării

Agenda evenimentului | 

17.30 – 18.00 – Sosirea participanÈ›ilor

18.00 – 21.00 - Dezbatere despre importanÈ›a schimbării în antreprenoriat. Networking facilitat, analiza nevoilor de schimbare din cadrul firmelor participantilor, identificarea de soluÈ›ii la problemele întâmpinate

Surprize pe care vi le pregătim | Tombolă cu premii oferite de partenerii noștri, discount-uri la abonamentele Ingenius Hub, vouchere cadou.

Cui se adreseaza acest eveniment? |Antreprenori sau tineri aspiranți la statutul de antreprenor, freelanceri, persoane care au o idee de afacere și au nevoie de un imbold pentru a o transforma în realitate.

Cum participi? | Rezervă-ți acum un loc, trimițând un e-mail la adresa office@ingenius-hub.eu  cu datele tale de contact sau completeaza formularul de mai jos

Unde? | Ingenius Hub, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, București.

Cand? |  Joi, 23 februarie 2017, începând cu ora 18:00.

Adaugă evenimentul in calendar |  

Taxa de participare | 59 RON (dacă te înscrii până miercuri, 22 februarie) SAU 79 RON (în ziua evenimentului)


Participanții la edițiile anterioare despre StartUp Right |

Pentru mine sunteti cei mai buni. La orice intrebare pe care am avut-o, am gasit la voi raspuns sau dorinta de a ma ajuta. Am gasit aici un loc cu adevarat potrivit oricarui vrea sa se concentreze pe o idee. Multumesc mult si ramaneti la fel de luminosi si buni! :) Keep up the good work. One day it will pay off.

Sunteti foarte buni! Keep Going, don’t give up !!! Anghel Ana-Camelia/ Cami&Alex Kindergarten

Va felicit pentru un spatiu foarte ZEN & pentru receptivitate & pentru interesul real pentru ideile noastre. Adela Dincea / Asociatia Devacademy

Informatiile sintetizate si concentrate intr-un mod foarte profesionist. Raluca Popescu / YOVAYA

Mi-a placut faptul ca am avut posibilitatea sa ascult provestile altor antreprenori. Pastrati spiritul pozitiv si colaborativ! 🙂 Felicitari pentru initiativa! Gabriel Chitu – Training Room

Am apreciat modul de impartasire a experientelor si posibilitatea de networking oferita de acest tip de eveniment! Madalina Peligrad

Mi-a placut schimbul de idei si ghidarea eficienta din partea gazdelor. Mi-am clarificat ideile de afaceri si ce am de facut mai departe. Va multumesc foarte mult pentru o seara frumoasa si foarte utila! Barbara Pitut – TravelChic.ro

Vezi mai multe pareri despre evenimentele Ingenius Hub aici 


Ingenius Hub își propune, prin evenimentele săptămânale de networking, să creeze o comunitate de antreprenori InGenioși, inovativi, cu spirit de inițiativă, care să se sprijine reciproc în călătoria lor spre succes.

Persoanele interesate de obținerea unei finanțări pentru înființarea / dezvoltarea / extinderea unui start-up pot interacționa direct cu experții companiei Loop Operations, specializați în scrierea de proiecte și atragerea finanțării din fonduri nerambursabile.


DESPRE LOOP OPERATIONS

Loop Operations este o companie de consultanță integrată în domeniul fondurilor europene, dezvoltând până în prezent proiecte în valoare de peste 42 de milioane de euro. Prin intermediul celor 4 componente ale Loop Operations – Finance, Management, Skills È™i Communication, oferă consultanță în arii conexe, ghidând pas cu pas transformarea ideilor în proiecte sustenabile, de la atragerea finanțării, implementarea proiectului È™i pâna la consultanță pentru management, formarea echipelor È™i promovare.


Category: Blog, Events

add a comment