6/60

Conferință online, acces gratuit | 10 septembrie 2020 | ora 14.00

6/60: Digitalizarea IMM-urilor cu fonduri europene și modul cum poți obține finanțare pentru implementarea proiectului de digitalizare

Descoperă în doar 60 minute soluțiile de digitalizare și automatizare a 7 companii de software

6-60
7 companii software
6-60

De ce conferința „6/60”?

Este cadrul în care nevoia și oportunitatea se întâlnesc pe parcursul a 60 de minute, pentru un scop comun: dezvoltarea proiectelor antreprenoriale, informații despre sursele de finanțare, identificarea soluțiilor practice afacerii tale, conectarea cu potențiali parteneri și specialiști, precum și apartenența la rețeaua Ingenius NET.

În 60 de minute, întâlnești și înțelegi ofertele a 7 companii inovative dintr-un anumit domeniu pentru a identifica cea mai potrivită soluție sau idee pentru afacerea ta. 

În situația în care una sau mai multe dintre oferte prezintă interes, te poți înscrie la cea de-a doua etapă a evenimentului, cea offline, unde te vei întâlni cu reprezentanții companiilor pentru discuții specifice într-un context agreabil, cu oportunități reale de networking.

Totodată, pentru edițiile următoare, poți fi și tu unul din cei 7 care își prezintă afacerea. Aplica AICI.

6/60 Digitalizarea IMM-urilor cu fonduri europene

Prima ediție 6/60 este dedicată digitalizării IMM-urilor fiind prilejuită de oportunități unice de finanțare nerambursabilă lansate recent, cu finalizare în octombrie 2020. Deciziile cu privire la ce digitalizăm, cum, ce procese pot fi automatizate, ce instrumente sunt esențiale, comportă consecințe asupra profitabilității, drept urmare este important să avem informații de actualitate.

Digitalizarea nu mai este doar o opțiune, ci devine esențială pentru ca afacerile, indiferent de domeniul de activitate, să devină competitive. 

La ediția din 10 septembrie a evenimentului, 7 companii de software vor prezenta soluții diferite la diverse tipuri de nevoi de digitalizare și automatizare. Astfel, veți putea înțelege mai bine opțiunile de digitalizare, precum și posibilele soluții.

În măsura în care veți opta pentru una dintre ofertele prezentate alături de partenerii noștri, vă vom putea oferi asistență pentru a obține finanțare nerambursabilă în vederea implementării soluției agreate.

Cui se adresează?

Antreprenorilor și managerilor din companii din orice domeniu de activitate (producție, construcții, textile, turism, etc) care pot și doresc să automatizeze anumite procese sau să-și crească nivelul de digitalizare prin achiziții de aplicații software, echipamente, platforme de e-commerce, cyber security, cloud sau dezvoltare de soft la comandă.

Agenda conferinței

13:55 – 14:00 |  Deschiderea conferinței – logare platformă
14:00 – 14:10 | Instrumente și soluții digitale de analiză a afacerii | Euro Kleis
14:10 – 14:20 | Instrumente digitale pentru implicarea stakeholder-ilor în procesul de inovare | Babele
14:20 – 14:30 | Surse de finanțare pentru digitalizarea IMM-urilor | Loop Operations

14:30– 14:40| Arggo Consulting – Alexandru Radu – Adaptabilitatea la noua realitate digitală cu soluții de business care oferă un avantaj competitiv
14:40– 14:50| Encorsa – Radu Mărgărit – Cum arată transformarea digitală în 2020
14:50– 15:00| Enterprise Concept – Bogdan Frățilă – Automatizarea și optimizarea proceselor de business în Pandemie
15:00– 15:10| Elysian Software – Radu Miloș – Tassis – asistentul personal în gestionarea timpului, echipei și a sarcinilor de lucru; WMS – soluția specializată pentru îmbunătățirea gestiunii stocurilor și a managementului depozitelor
15:10– 15:20| Ropardo – Ciprian Hategan – Aplicații web și mobile și sisteme de gestionare a conținutului online (website-uri, magazine online, portaluri); Dezvoltare software customizat pe cererea specifică în functie de tipul de business și industria în care activează; Platforma colaborativă pentru managementul echipei
15:20– 15:30 | WPRiders – Marius Vetrici – Oportuntități în pandemia Covid-19: Cum să generezi venituri recurente cu propria ta platformă online. Studii de caz și exemple
15:30– 15:40 | Connections Consult – Alexandru Odea – Automatizarea proceselor de business si Digital Workplace.

Înscriere & acces conferință

Pentru a te înscrie la conferință nu trebuie decât să completezi formularul de înscriere. Conferința va fi disponibilă pe platforma ZOOM.US, iar accesul fiecărui participant se va face în baza link-ului pe care acesta îl va primi pe e-mail la scurt timp după completarea formularului.

*Programul Național de digitalizare a microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii, finanțat în cadrul Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, reprezintă una dintre măsurile înaintate guvernului prin MEMORANDUM-ul de măsuri necesare pentru stabilizarea organizațiilor în urma crizei COVID-19, document colectiv elaborat în cadrul campaniei „Construim Împreună #ViațadupăCovid19” ințiată de Ingenius Hub.

Completeaza formularul de mai jos si inscrie-te la conferința online. Participarea este gratuită!

  Am citit si sunt de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.

  0
  milioane de € atrase
  0
  start-up-uri finanțate
  0
  mentori

  Ingenius Hub este alături de tine în scrierea proiectului de digitalizare a afacerii tale.