Call for event proposals: Ingenius Hub pentru Bucharest Technology Week!

Call for event proposals: Ingenius Hub pentru Bucharest Technology Week!

Invitatia Ingenius Hub

Ingenius Hub lanseaza invitatia promotorilor independenti de cursuri si work-shopuri de a organiza un eveniment propriu, in cadrul Bucharest Technology Week! Tema abordata trebuie sa se incadreze in ariile de interes din acest an: tech, IT, Dev, HR, e-commerce, antreprenoriat, marketing si digital, management, sales, inovatie.

In cadrul acestei editii, Ingenius Hub, pune la dispozitia celor interesati, in calitate de co-organizator, spatiile de evenimente, din locatiile sale aflate in Bdul. N. Balcescu nr 25 si Str. General David Praporgescu nr 9 (ambele in zona Universitatii). Capacitate sali: max 20-22 participanti / eveniment, in functie de aranjamentul dorit.

Despre Bucharest Tech Week

Aflat la cea de-a doua editie, Bucharest Technology Week reuneste peste 15,000 de pasionati de tehnologie pentru o saptamana de evenimente in tot orasul. Sarbatoarea tehnologiei ce se va desfasura intre 22 si 28 mai, are trei componente principale: Tech Expo, Business Summits si Partner Events.

Tech Expo este cea mai ampla expozitie de tehnologie din Romania care se desfasoara in Piata George Enescu intre 26 – 28 mai, unde sunt asteptate peste 50 de companii expozante care vor aduce principalele atractii ale momentului: masini electrice si hibride, precum si alte vehicule electrice de transport urban, solutii smart home si smart cities, aplicatii de eHealth, virtual reality, drone, gadgeturi si ale device-uri.

Componenta Business Summits este reprezentata de cinci conferinte: Innovation Summit, Sales Leaders Summit, HR Masters Summit, Java Dev Summit si PHP Dev Summit, organizate in cadrul Athénée Palace Hilton in perioada 23 -26 mai, unde vor sustine prezentari peste 40 de speakeri internationali si locali.

Comunitatea organizatorilor de evenimente tech din Bucuresti isi uneste fortele pe parcursul saptamanii tehnologiei, organizand peste 60 de evenimente partenere in diferite puncte din oras pe subiecte precum: tech, IT, Dev, HR, e-commerce, antreprenoriat, marketing si digital, management, sales sau inovatie.

Selectia Evenimentelor

Cei interesati, sunt rugati sa completeze formularul de mai jos si sa-l trimita pana la data de 14 aprilie 2017.

Pentru ca spatiul este limitat, Ingenius Hub va selecta evenimentele pe care le sustine in functie de: transmiterea propunerii conform solicitarilor si in termenul stabilit, incadrarea evenimentului in temele mentionate si in specificul Ingenius Hub, gradul de inovare.

Mai multe informatii despre Ingenius Hub sunt disponibile accesand: www.ingenius-hub.eu, https://www.facebook.com/IngeniusHub/.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *