CONCURS pentru antreprenori: INGENIUS HUB FREE TRIAL

UPDATE (18.03.2016):

Va multumim tuturor celor care v-ati inscris la concursul Ingenius Hub Free Trial!

Deoarece exista peste 90 de inscrieri in concurs, lista castigatorilor va fi publicata luni, 21 martie.

Echipa si mentorii implicati in jurizarea inscrierilor vor avea, cu siguranta, un weekend Ingenius, ceea ce va dorim si voua! ­čÖé


UPDATE (15.03.2016): Perioada de inscriere la concurs s-a incheiat luni, 14 martie, ora 18:00.

Lista castigatorilor va fi anuntata Vineri, 18 Martie 2016.

Multumim tuturor celor care s-au inscris!


facebook2

Incepem Antreprenoriada!

  • Stii o afacere la inceput de drum?

  • Cunosti un antreprenor cu un potential fantastic, dar care nu reuseste sa isi finanteze afacerea?

  • Ai o super idee de business?

Inscrie-te in concurs si poti castiga consultanta pentru afacerea ta si un loc la INGENIUS HUB!


Cum poti inscrie o afacere in competitie?

Completeaza chestionarul de mai jos cu informatii despre denumirea si tipul afacerii pe care o detii sau pe care vrei sa o propui in competitie. Ca sa ne convingi, nu uita sa ne spui care este elementul inovativ, inedit, ce anume o diferentiaza de celelalte afaceri care exista deja in industrie.

Intra in concurs toate propunerile facute pana Luni, 14 Martie, ora 18:00.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Care sunt premiile din concurs?

  • Locul 1:┬áUn pachet complet al programului de accelerare (200 de ore de acces in spatiul de lucru si 50% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 6 luni.

  • Locul 2:┬áDoua premii constand in cate un abonament Steady (100 de ore de acces in spatiul de lucru si 25% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 3 luni.

  • Locul 3:┬áTrei premii constand in cate un abonament Regular (50 de ore acces in spatiul de lucru si 10% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 3 luni.

  • Mentiune 1:┬áPatru premii constand in cate un abonament Light (25 de ore acces in spatiul de lucru si 10% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de 3 luni.

  • Mentiune 2:┬áCinci premii constand in cate un abonament Light (25 de ore acces in spatiul de lucru si 10% reducere la evenimentele organizate de noi), pe o perioada de o 1 luna.

Cum vom alege castigatorii?

Cei 15 castigatori vor fi desemnati de un juriu de specialitate, format din membri si colaboratori Ingenius Hub, printre care Rodica Lupu, fondator Ingenius Hub si business angel si Razvan Pascu, antreprenor si consultant in comunicare si turism.

Lista castigatorilor va fi anuntata Vineri, 18 Martie 2016.

Toate afacerile inscrise in concurs vor beneficia automat de o ora de lucru in cadrul Ingenius Hub, pana la data de 29 aprilie 2016!


Care este filosofia Ingenius Hub?

Ingenius Hub nu este doar un spatiu de lucru. Este incubatorul in care ne dorim sa formam si sa ajutam cat mai multe afaceri sa prinda contur si sa fie profitabile. Avem toate instrumentele pentru a reusi acest lucru: doua locatii dotate cu absolut tot ceea ce are nevoie un antreprenor, know how pentru obtinerea de finantare prin fonduri europene sau de la diferite alte organisme internationale, o echipa de consultanta puternica, care acopera toata plaja de nevoi ale unui antreprenor.

INSCRIE-TE completand formularul de mai jos! Succes!

Adauga un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *