Echipă

Rodica Lupu

Rodica Lupu

Founder
Rodica Lupu a fondat şi conduce compania de consultanţă in management strategic si finantare Loop Operations, precum si Ingenius Hub, cu spatii ultra-centrale de co-working, cu programe constante de sustinere si finantare a tinerilor antreprenori si cu implicare in finantarea a 240 de start-up-uri in ultimii 3 ani.
In cei 14 ani de antreprenoriat, 13 ani de afaceri europene în administraţia centrala si in proiecte internationale, 14 ani de implicare în societatea civilă, Rodica Lupu este responsabila de atragerea a peste 60 de milioane de euro din fonduri neramsursabile pentru clienţi şi parteneri, dar si de initierea si derularea unor proiecte cu impact national sau regional, atat la nivel de legislatie, cat si la nivel de dezvoltare de retele, educatie antreprenoriala, responabilitate sociala.
Absolventă a unui program de MBA în Londra și San Francisco, la Hult International Business School, Rodica Lupu este si expert al Comisiei Europene (TAIEX) în domeniul pieţei interne, în special piaţa internă a serviciilor nefinanciare.
Timpul in care ne-a fost dat sa traim este unul al transformarii, la nivel global, iar in Romania este chiar un timp al re-semnificarii si al re-inventarii unui ethos colectiv. Avem rani istorice de vindecat si, indiferent de rolul social pe care fiecare il joaca, impartasim cu totii nevoia stringenta a unui catharsis, la care nu ne-am hotarat inca. Fie ca o stim sau nu, participam direct la reconfigurarea identitatii nationale in context european si pe o scara mai larga. Libertatea obliga si, de felul in care o exercitam, raspundem doar individual. Insa momentul impune o asumare pana la capat a acestei responsabilitati si un mai mare curaj al actiunii si afirmarii.
Ionuț Nedelcu

Ionuț Nedelcu

Events