Finalizarea procesului de înscriere in concurs al planurilor de afaceri

Pentru a finaliza procesul de inscriere in concurs trebuie sa va logati pe site-ul: http://sud.ingenius-startup.ro/login.xhtml/sud.ingenius-startup.ro/sud.ingenius-startup.ro , in functie de regiunea din care faceti parte. Odata accesata pagina, apasati pe butonul „Creare Cont

Ingenius-Hub.eu

 

 

Pasul urmator este sa va introduceti Prenumele si Numele, apoi adresa de e-mail.

In chenarul portocaliu, dati click in patratel, pentru a bifa ca nu sunteti robot.

Ultimul pas este sa apasati „Trimite

In acest moment veti primi un mail (daca nu intra in INBOX, verificati in SPAM) de la destinatarul MGT- cu subiectul „Contul tau pentru accesarea MGT-Sud Muntenia a fost creat

Veti fi directionat catre pagina MGT-Sud unde va trebui sa va alegeti o parola. Parola pe care o setati va trebui sa o reintroduceti, pentru a ne asigura ca ati scris-o corect, in chenarul incercuit cu rosu.
In chenarul portocaliu, dati click in patratel, pentru a bifa ca nu sunteti robot.

 

Ingenius-Hub.eu

Ultimul pas este sa apasati „Salveaza”(butonul incercuit cu verde)

Ingenius-Hub.eu

 

Daca, dupa ce apasati „Salvare” apare in coltul din dreapta sus mesajul „Un utilizator cu acest nume exista deja in baza noastra de date”, inseamna ca vi s-a creat deja cont in platforma, de catre echipa tehnica, dar nu l-ati activat din mail-ul care vi s-a trimis la acel moment. In acest caz, intoarceti-va pe link-ul: : http://sud.ingenius-startup.ro/login.xhtml, si apasati butonul „Parola uitata”, are se afla in dreapta butonului „Conectare” .

Ingenius-Hub.eu

In acest moment veti primi un mail (daca nu intra in INBOX, verificati in SPAM) de la destinatarul MGT-Sud. Din acest mail  veti putea sa va schimbati parola.

 

Aceasta este imaginea care va apare in momentul in care va veti conecta pe platforma pentru prima data (pagina home):

Ingenius-Hub.eu

 

Primul pas este sa intrati pe seciunea „Profilul meu” si sa va completati profilul cu poza, nr. de telefon si restul datelor care vi se cer. Apoi, intoarceti-va pe pagina „Home’.

Pasul al doilea este sa mergeti pe sectiunea „Formular GT”.

Daca aveti formularele de grup tinta pe care le-ati completat la inceputul programului, incarcati-le in sectiunile ce apar, daca nu le aveti scanate, acestea vor fi incarcate de catre colegii nostri. Completati doar campurile din prima parte a paginii, unde vi se cere CNP, serie buletin, zona, etc.

 

Ingenius-Hub.eu

Dupa ce ati finalizat aceasta sectiune, intoarceti-va la pagina „Home”. Apoi veti trece la sectiunea „Cursurile mele”. Aici veti avea acces la suportul de curs, daca aveti nevoie sa recapitulati teoria predata la curs.

Ingenius-Hub.eu

Daca nu aveti nevoie sa recapitulati, puteti trece direct la sectiunea „Plan de afaceri

 

Ingenius-Hub.eu

 

Aici, gasiti in partea din stanga capitolele planului de afaceri. Dati click pe fiecare capitol din planul de afaceri, si completati in campurile care apar. In chenarul rosu din poza de mai jos, veti afla tot ceea ce este necesar sa completati in campurile goale.

Amintiti-va ca pentru concurs va trebui sa faceti un filmulet de 2-5 minute in care sa prezentati ideea dv. de business. Acest filmulet poate fi facut cu telefonul mobil. Este mai important continutul, decat partea lui artistica. Dupa ce faceti acest filmulet, incarcati-l pe Youtube, iar apoi copiati link-ul filmuletului de pe Youtube, in campul incercuit cu rosu in poza de mai jos, cu titlul”URL pentru video (Youtube)”

Ingenius-Hub.eu

 

Ingenius-Hub.eu

 

Amintiti-va ca dupa fiecare sectiune a planului de afaceri, sa apasati butonul incercuit cu galben „Salveaza si valideaza”.

 

 

Adauga un comentariu