StartUp Right la Business Technology Week - Finantarea afacerilor in 2017

StartUp Right la Business Technology Week - Finantarea afacerilor in 2017

Ai vrea sa aplici pentru a obtine fonduri europene sau un grant? | Ai auzit de programul Romania StartUp Nation si vrei sa afli mai multe? | Te intereseaza care sunt oportunitatile de finantare anul acesta? | Vrei sa afli mai multe de la o echipa de consultanti cu experienta in scrierea si implementarea de proiecte finantate prin fonduri nerambursabile?

Va asteptam la un nou eveniment StartUp Right organizat in cadrul Business Technology Week in care vom discuta despre oportunitatile de finantare a ideilor de afaceri si modul de transformare a ideii intr-un business sustenabil.

Joi, 25 mai de la ora 18:30 discutam despre sursele de finantare disponibile anul acesta si in mod special despre programul Romania StartUp Nation.

Vom discuta despre finantarile disponibile pentru startup-uri si IMM-uri anul acesta, conditii de eligibilitate, potentialul afacerilor participantilor de a primi finantare si in plus, poti afla tips&tricks utile in scrierea si implementarea unui proiect finantat prin fonduri europene sau de la bugetul de stat.

Agenda evenimentului |

18.00 – 18.30: Sosirea participantilor

18.30 – 19.00: Prezentare surse de finantare pentru 2017

19.00 – 20.00: Networking facilitat, analiza ideilor de afaceri, tips&tricks si sfaturi utile pentru accesarea fondurilor nerambursabile

Surprize pe care vi le pregatim | Tombola cu premii oferite de partenerii nostri, discount-uri la abonamentele Ingenius Hub si vouchere cadou.

Cui se adreseaza acest eveniment? | Antreprenori sau tineri aspiranti la statutul de antreprenor, freelanceri, persoane care au o idee de afacere si au nevoie de un imbold pentru a o transforma in realitate.

Cum participi? | Rezerva-ti acum un loc, trimitand un e-mail la adresa office@ingenius-hub.eu  cu datele tale de contact sau completeaza formularul de mai jos.

Unde? | Ingenius Hub, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, Bucuresti.

Cand? | Joi, 25 mai 2017, incepand cu ora 18:30.

Adauga evenimentul in calendar |  
Taxa de participare 59 RON (in ziua evenimentului), GRATUIT in limita locurilor disponibile pentru cei care confirma participarea pana la 23.05.2017


Participantii la editiile anterioare despre StartUp Right |

Pentru mine sunteti cei mai buni. La orice intrebare pe care am avut-o, am gasit la voi raspuns sau dorinta de a ma ajuta. Am gasit aici un loc cu adevarat potrivit oricarui vrea sa se concentreze pe o idee. Multumesc mult si ramaneti la fel de luminosi si buni! 🙂 Keep up the good work. One day it will pay off.

Sunteti foarte buni! Keep Going, don’t give up !!! Anghel Ana-Camelia/ Cami&Alex Kindergarten

Va felicit pentru un spatiu foarte ZEN & pentru receptivitate & pentru interesul real pentru ideile noastre. Adela Dincea / Asociatia Devacademy

Informatiile sintetizate si concentrate intr-un mod foarte profesionist. Raluca Popescu/ YOVAYA

Mi-a placut faptul ca am avut posibilitatea sa ascult provestile altor antreprenori. Pastrati spiritul pozitiv si colaborativ! 🙂 Felicitari pentru initiativa! Gabriel Chitu/ Training Room

Am apreciat modul de impartasire a experientelor si posibilitatea de networking oferita de acest tip de eveniment! Madalina Peligrad

Mi-a placut schimbul de idei si ghidarea eficienta din partea gazdelor. Mi-am clarificat ideile de afaceri si ce am de facut mai departe. Va multumesc foarte mult pentru o seara frumoasa si foarte utila! Barbara Pitut/ TravelChic.ro

Vezi mai multe pareri despre evenimentele Ingenius Hub aici. 


Ingenius Hub isi propune, prin evenimentele saptamanale de networking, sa creeze o comunitate de antreprenori InGeniosi, inovativi, cu spirit de initiativa, care sa se sprijine reciproc in calatoria lor spre succes.

Persoanele interesate de obtinerea unei finantari pentru infiintarea / dezvoltarea / extinderea unui start-up pot interactiona direct cu expertii companiei Loop Operations, specializati in scrierea de proiecte si atragerea finantarii din fonduri nerambursabile.


DESPRE LOOP OPERATIONS

Loop Operations este o companie de consultanta integrata in domeniul fondurilor europene, dezvoltand pana in prezent proiecte in valoare de peste 42 de milioane de euro. Prin intermediul celor 4 componente ale Loop Operations – Finance, Management, Skills si Communication, oferim consultanta in arii conexe, ghidand pas cu pas transformarea ideilor in proiecte sustenabile, de la atragerea finantarii, implementarea proiectului si pana la consultanta pentru management, formarea echipelor si promovare.

One Comment

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *