Fonduri Europene 2020

Workshop online & Consultație individuală (8 -18 septembrie 2020)

 FONDURI EUROPENE 2020: Soluții de finanțare pentru afacerea ta

Află care este cea mai bună sursă de finanțare pentru business-ul tău și cum o poți accesa

Workshop online

8 septembrie, ora 16.00

Vei primi toate informațiile cu privire la oportunitățile de finanțare și modalitatea de accesare a acestora.

Consultație individuală

perioada 14 – 18 septembrie 2020

Vei beneficia de o analiză personalizată pentru a identifica cea mai bună sursă de finanțare pentru afacerea ta.

Cost workshop & consultație individuală

250 ron/persoană

Ai o idee de milioane, însă nu ai suficienți bani pentru a o demara?
Ți-ai lansat afacerea, dar are nevoie de surse suplimentare de finanțare pentru a o duce acolo unde îți dorești tu?
Ești un business cu vechime pe piață și îți dorești să accesezi o finanțare pentru a avea mai multe oportunități de dezvoltare?

Programe de finanțare de până la 200.000 EURO în perioada următoare

01. Ce este workshop-ul „Fonduri Europene 2020”?

Vara aceasta, Ingenius Hub te provoacă la un altfel de Summer Camp! Lasă-te inspirat(ă) de vremea frumoasă de afară și profită de zilele libere pentru a te implica mai mult în dezvoltarea business-ului tău și pentru a afla mai multe despre cum poți obține o finanțare nerambursabilă pentru ideea ta. Ți-am pregătit un program complet ce include 2 ore de workshop online 1 oră de consultație individuală (online sau la sediul Ingenius Hub, în funcție de alegerea participantului).

02. Care este structura workshop-ului?

Webinar online, 2 ore. Pe durata webinarului, cei 2 speakeri, Rodica Lupu și Alexandru Bălan, vă vor prezenta toate informațiile cu privire la oportunitățile de finanțare și modalitatea de accesare a acestora. După prezentare, urmează o sesiune de Q&A în care vă vom răspunde la toate curiozitățile.

Consultație individuală, 1 oră (online sau la sediul Ingenius Hub, la alegerea participantului) pentru o analiză personalizată a ideii de afaceri în urma căreia fiecărui participant i se va prezenta cea mai bună sursă de finanțare. Consultațiile individuale se vor stabili de comun acord în momentul achitării costului de participare și vor avea loc în perioada 14 – 18 septembrie 2020, online sau la sediul Ingenius Hub.

03. Pentru cine este acest workshop?

Workshop-ul se adresează celor care își doresc să identifice surse noi de finanțare pentru business-ul lor, indiferent dacă acesta se află în stadiul de idee, la început de drum sau în plină dezvoltare. La acest workshop se pot înscrie: antreprenori, freelancers, IMM-uri, start-up-uri etc.

04. Care sunt domeniile pentru care poți obține finanțare?

  • IT &C;
  • Industrii Creative;
  • Sănătate;
  • Procesare Alimente și Băuturi;
  • Agro-alimentar;
  • Horeca;
  • Textile;
  • Turism;
  • Management de Mediu.

05. Înscriere & plată

Pentru a te înscrie la workshop & consultația individuală și a finaliza plata în siguranță, te rugăm să accesezi butonul FINALIZEAZĂ PLATA ONLINE ȘI ÎNSCRIE-TE AICI!

Plata cu cardul este realizată în siguranță prin sistemul MobilPay.

06. Acces workshop online & consultație individuală

Workshop-ul se va derula online, în data de 8 septembrie 2020, pe platforma Zoom.us, iar accesul fiecărui participant se va face în baza link-ului sau codului pe care îl va primi pe e-mail după confirmarea plății. 

Consultația individuală va avea loc online sau la sediul Ingenius Hub (la alegerea participantului), în perioada 24  – 28 august 2020. Acestea se vor stabili de comun acord în momentul achitării participării.

0
milioane de € atrase
0
start-up-uri finanțate
0
mentori

Despre speakeri

RODICA LUPU

Fondator Ingenius Hub

A fondat şi conduce compania de consultanţă in management strategic și finanțare Loop Operations, precum și Ingenius Hub, cu spatii ultra-centrale de co-working, cu programe constante de susținere și finanțare a tinerilor antreprenori și cu implicare în finanțarea a 240 de start-up-uri în ultimii 3 ani. În cei 14 ani de antreprenoriat, Rodica Lupu este responsabilă de atragerea a peste 70 de milioane de euro din fonduri neramsursabile pentru clienţi şi parteneri, dar și de inițierea și derularea unor proiecte cu impact național sau regional, atât la nivel de legislație, cât și la nivel de dezvoltare de rețele, educație antreprenorială și responsabilitate socială.

ALEXANDRU BĂLAN

Consultant accesare finanțare nerambursabilă

A elaborat proiecte care au atras finanțări de peste 20 milioane de euro și a gestionat relația cu clienții și proiectele realizate și câștigate pe Start-up Nation. Absolvent al Facultății de Studii Economice Europene și al programului de Masterat în Economie Internațională și Afaceri Europene din cadrul Academiei de Studii Economice, Alex îmbină cunoștințele teoretice cu pasiunea pentru antreprenoriat și business și identifică cele mai bune soluții de finanțare pentru a transforma idei în start-up-uri și de a scala start-up-uri existente.

Va multumesc frumos pentru profesionalism si detaliile oferite. Ora de consultanta individuala a fost decisiva pentru luarea si sedimentarea informatiilor de care aveam nevoie. Mult succes!

A.V.

Participant workshop „Fonduri Europene 2020”
Workshop-ul din 22.07.2020 si consultatia individuala din 29.07.2020 au fost de mare ajutor. Ma bucur de solutia propusa si, bineinteles, de o colaborare in viitor.

W.S.

Participant workshop „Fonduri Europene 2020”