Ingenius Hub pe harta Bucharest Technology Week

Ingenius Hub pe harta Bucharest Technology Week

Ingenius Hub se alatura celui mai mare eveniment al comunitatii de tech din Bucuresti – Bucharest Technology Week, cu o serie de 5 workshop-uri in cadrul carora tinerii antreprenori vor putea discuta si explora mediul de afaceri si oportunitatile de finantare pentru dezvoltarea start-up-urilor.

Inovatie. Tehnologie. Finantare. Ingenius Pitch.

Temele propuse de Ingenius Hub in cadrul Bucharest Technology Week urmaresc o incursiune interactiva in lumea antreprenoriatului plecand de la oferirea de solutii de finantare, tips&tricks pentru construirea unui pitch eficient pana la sustinerea unui pitch in fata unor potentiali investitori.

Pe durata a 5 zile (23 -27 mai), Ingenius Hub va aduce laolalta tineri antreprenori, oameni de business de succes, stakeholderi din institutiile culturale, pasionati si specialisti in domeniul tehnologiei si inovarii, in cadrul urmatoarelor evenimente:

MONEY FOR INNOVATION – Surse de finantare pentru start-up-uri

Data evenimentului: 23 mai si 25 mai

Ora evenimentului: 18:30 – 20:30

In cadrul evenimentului participantii vor putea descoperi alternativele existente pe piata pentru finantarea afacerii si vor afla informatii concrete despre tipurile si programele de finantare pe care le pot accesa: fonduri europene si guvernamentale, crowdfunding, business angels, fonduri de investitii etc. Evenimentul va oferi posibilitatea de a interactiona si cu echipa de consultanti ai Loop Operations ce vor sta la dispozitia participantilor pentru a clarifica aspecte vitale, precum: eligibilitatea ideilor, drepturi si obligatii pentru beneficiarii de fonduri, perioadele de deschidere a apelurilor de proiecte si transmitere a proiectelor.

Evenimentul se va desfasura pe durata a 2 zile (23 mai si 25 mai), pentru fiecare eveniment in parte fiind necesara achitarea taxei de participare.

Taxa de participare: 80 RON

Oferta Early Bird: Inscrie-te ai achita taxa de participare pana pe 19 mai si platesti 60 RON in loc de 80 RON.

Modalitate de inscriere: Inscrierea la MONEY FOR INNOVATION se face prin completarea formularului disponibil AICI.

TEHNOLOGIE SI INOVARE IN INDUSTRIA CULTURALA‚

Data evenimentului: 24 mai

Ora evenimentului: 18:30 – 19:30

Evenimentul se va desfasura sub forma unei dezbateri cu stakeholderi din institutii culturale, precum muzee, teatre, institute si edituri, cu privire la rolul tehnologiei si inovarii in domeniul cultural, dar si la posibilitatile existente de atragere a fondurilor externe.

Taxa de participare: 80 RON

Oferta Early Bird: Inscrie-te si achita taxa de participare pana pe 19 mai si platesti 60 RON in loc de 80 RON.

Modalitate de inscriere: Inscrierea la TEHNOLOGIE SI INOVARE IN INDUSTRIA CULTURALA se face prin completarea formularului disponibil AICI.

WORKSHOP ELEVATOR PITCH

Cum poti convinge un investitor sa creada in ideea ta in doar 60 de secunde?

Data evenimentului: 26 mai

Ora evenimentului: 17:00 – 21:00

In cadrul workshop-ului, participantii vor invata cum sa construiasca un elevator pitch pentru afacerea lor, trecand prin toate elementele si toti pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a construi o poveste de succes. Mai exact, participantii vor pleca de la eveniment cu un discurs care sa nu dureze mai mult de 1 minut, dar care poate garanta interesul unui potential investitor.

Taxa de participare: 150 RON

Oferta Early Bird: Inscrie-te si achita taxa de participare pana pe 19 mai si platesti 120 RON in loc de 150 RON.

Modalitate de inscriere: Inscrierea la WORKSHOP ELEVATOR PITCH se face prin completarea formularului disponibil AICI.

INGENIUS PITCH

Data evenimentului: 27 mai

Ora evenimentului: 18:30 – 20:30

Ingenius Hub organizeaza un concurs de pitch-uri pentru tinerii antreprenori cu brevete de inventie sau cu brevete in curs de eliberare. Pitch-urile vor fi evaluate de un juriu de specialisti in domeniul tehnologiei si inovarii, precum si potentiali finantatori.

Membrii juriului vor fi anuntati in cel mai scurt timp.

Taxa de participare: 120 RON

Modalitate de inscriere: Inscrierea la INGENIUS PITCH se face prin completarea formularului disponibil AICI.

Inscrie-te aici pana pe 18 mai 2016, ora 23:59 la preselectiile pentru Ingenius Pitch si prinde unul din cele 12 locuri din finala. Preselectia este deschisa tuturor tinerilor din Romania care au brevete de inventie sau in curs de eliberare, in domenii diverse.


OFERTA‚ SPECIALA‚ INSCRIERE EVENIMENTE INGENIUS HUB

Participa la 2 evenimente organizate de Ingenius Hub in perioada 23-26 mai 2016 si platesti doar 130 RON in loc de 160 RON.

Oferta Early Bird: Inscrie-te si achita taxa de participare pentru 2 evenimente pana pe 19 mai si platesti 100 RON in loc de 120 RON.

Toate evenimentele derulate de Ingenius Hub in cadrul Bucharest Technology Week se vor desfasura in incinta Ingenius Hub (Bld. Nicolae Balcescu, nr. 25, etaj 5, ap. 10, interfon 110, Bucuresti).


DESPRE INGENIUS HUB

Ingenius Hub ofera tinerilor antreprenori un spatiu pentru dezvoltarea ideilor ai consultanta necesara transformarii ideilor intr-o afacere de succes. Hub-ul se pozitioneaza ca o punte de legatura intre antreprenor si resursele necesare acestuia, fie ca vorbim de surse de finantare, resurse de competente sau un simplu spatiu de networking si creativitate.


DESPRE BUCHAREST TECHNOLOGY WEEK

Bucharest Technology Week inseamna 4 zile de conferinte, 25+ speakeri locali si internationali, 2 zile de outdoor expo, Technology Days in comapniile locale si workshop-uri de companii, 30+ evenimente partenere pe cele 4 teme ale festivalului + start-ups. Vezi aici toate evenimentele din cadrul Bucharest Technology Week.

 

Adauga un comentariu