Ingenius Hub te învață să devii antreprenor

Ingenius Hub te învață să devii antreprenor

Unul dintre punctele cheie pentru orice nou antrepenor și succesul afacerii sale îl constituie acumularea de cunoștințe prin intermediul unui curs de competențe antreprenoriale derulat conform standardelor internaționale cu traineri și consultanți experimentați care sunt pasionați de această cultură, sunt dispuși să acorde timp și să împartă experiența dobândită cu persoane care se află la început de drum în antreprenoriat.  Orice antreprenor trebuie să apeleze constant la educație pentru a putea deveni un antreprenor de succes.

 

În cadrul programului Ingenius Start-Up ai această ocazie 🙂

 

Practic, cursul de formare antreprenorială te va trece prin toate etapele planificării unui start-up, din stadiul de idee și până la implementarea efectivă a acesteia, prin intermediul cunoștințelor și abilităților dobândite.

 

In cadrul cursului vei învăța sa faci planul de afaceri- se vor utiliza instrumente moderne prin care îți poți gestiona ideea și cu ajutorul cărora o poți transforma într-o afacere de succes.

 

Vei învăța cum să îți construiești propriul plan de afaceri și modul de implementare al acestuia, vei avea acces la resurse moderne si la o platforma inovatoare prin intermediul căreia poți comunica cu colegii de curs, cu formatorii si cu alte persoane pasionate și cu experiență semnificativă in domeniul antreprenorial.

 

Vei avea acces la multe studii de caz din care poți învăța cum anumite idei au generat afaceri extraordinare si modul în care au fost acestea gestionate, care au fost momentele critice pe care le-au depășit și vei înțelege cum o anumită decizie poate ridica o afacere sau din păcate poate fi fatală pentru activitate.

 

Domeniile abordate în cadrul cursului sunt cele necesare oricărui antreprenor, sunt adaptate la cerințele pieței. Practic pe parcursul a 40 de ore de instruire derulate în cadrul a 2 weekenduri de formare vei învăța:

 • ce tipuri de antreprenori există, ce forme de antreprenoriat si modele de business există
 • să faci o analiză de oportunitate
 • care sunt etapele de dezvoltare a unei afaceri si cum îți poți finanța o afacere
 • despre procesele și planurile de marketing
 • care este importanța unei strategii și a managementului strategic în cadrul firmei și a dezvoltării afacerii tale
 • care sunt principiile de dezvoltare a unei strategii de afaceri, cum să integrezi dezvoltarea strategica în managementul afacerii si care sunt deciziile strategice pe care le vei lua
 • care sunt etapele vânzării către clientul final
 • importanța mecanismelor financiare, să faci o analiză financiară și vei putea să îți bugetezi eficient activitățile
 • importanța resurselor umane in cadrul firmei, modalități de recrutare a oamenilor potriviți si modalități de motivare si menținere a lor
 • ce înseamnă cultura organizațională si importanța ei în cadrul firmei
 • să comunici eficient sa alegi cele mai noi instrumente de comunicare
 • cele mai eficiente căi de acces către grupul tău țintă

 

La sfârșitul cursului vei avea un plan complet de afaceri. Pregătește-te pentru un program intensiv derulat atât online cât și offline din care poți câștiga maxim, în funcție de cât alegi tu să investești ca energie și timp.

 

E foarte simplu să te înscrii în program:

 

Autor: Ana Dulu

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *