Ingenius Live

Antreprenoriat pe bune

Poți viziona mai jos ultimele 3 ediții.

Antreprenoriat pe bune în incubator

17 Jun 2020
Realizator: RODICA LUPU, Invitați: ANGELA MUREA, EDUARD FARISEU Ce i-ar sfătui pe antreprenorii aflați la început de drum? Prin câte transformări a trecut ideea inițială de afacere?

What's next?

27 May 2020
Realizator: RODICA LUPU, Invitat: SORIN DUMITRU Ce concluzii putem trage după 2 luni de criză: ce aspecte pozitive a scos la iveală criza, ce-i așteaptă pe antreprenori? Ce urmează în economia românească?

Reconstituirea economiei după Covid 19

20 May 2020
Realizator: RODICA LUPU, Invitat: TĂNASE STAMULE Care vor fi principalele măsuri pe care le va lua guvernul pentru redresarea economiei românești? Ce măsuri au fost propuse de către Ingenius Hub în urma consultărilor publice în perioada 29 aprilie – 13 mai?

Trepte și salturi

Poți viziona mai jos ultimele 3 ediții.

Scalare în psihologia cognitiv comportamentală

18 Jun 2020
Realizator: MIHAI GURAN, Invitat: TUDOR BIRLEA Cum a fost scalată echipa, care au fost problemele întâmpinate și ce soluții au fost găsite? Ce fel de provocări au fost întâmpinate și cum au fost rezolvate acestea?

Scalare în recrutare prin marketing

28 May 2020
Realizator: MIHAI GURAN, Invitat: Daniel Cernat Care sunt provocările atunci când ai operațiuni în mai mult de 3 locații diferite? Care au fost etapele importante în scalare și cum s-au adaptat contextului pandemiei?

Identificarea biometrică la scară globală

30 Apr 2020
Realizator: MIHAI GURAN, Invitat: RAUL POPA Care au fost etapele creșterii, și ce putem învăța de la companii de tehnologie avansată precum TypingDNA despre securitatea în mediul on-line? Cum se atrag fondurile de investiții?

Tehnologia pe românește

Poți viziona mai jos ultimele 3 ediții.

Trendul în tehnologii după COVID 19

04 Jun 2020
Realizator: ALEXANDRA CERNIAN, Invitat: TUDOR GALOȘ Ce tehnologii vor fi hot după COVID? Transformare digitala – care sunt uneltele ce te pot ajuta să reduci costuri și să faci bani?

Digitalizarea educației în criza COVID19

02 Apr 2020
Realizator: ALEXANDRA CERNIAN, Invitat: DIANA SEGĂRCEANU Care sunt riscurile digitalizării învățământului? Ce tip de tehnologii se folosesc în acest proces de digitalizare?

Ce e hot în digital marketing în 2020?

20 Feb 2020
Realizator: AELXANDRA CERNIAN, Invitat: FLAVIAN CRISTEA Cum vor arăta campaniile digitale în acest an? Cum ar trebui să gândești strategia de marketing digital în anul 2020?

Innoventure

Poți viziona mai jos ultimele 3 ediții.

Inovație pe timp de criză

29 Apr 2020
Realizator: RODICA LUPU, Invitat: ANDREI MÎRZU Cum își adaptează producția o companie producătoare de sisteme electro-optice la criză? Ce a însemnat pentru compania Pro Optica crearea scanerului Condor-SR-FD?

Cum se construiește o strategie de inovare

12 Feb 2020
Realizator: RODICA LUPU, Invitat: GEORGE DIȚĂ Cum se dezvoltă un produs nou pe piață? Cum construim o bună strategie de inovare?

Inovare în industria serviciilor de curierat

22 Jan 2020
Realizator: RODICA LUPU, Invitat: ANDREI ENE Care sunt modalitățile de identificare a segmentelor de clienți la care te adresezi? Ce fel de provocări pot fi întâmpinate în domeniul curieratului?

The winner takes it all

Poți viziona mai jos ultimele 3 ediții.

Skill-uri de negociere & vânzări de succes

28 Jan 2020
Realizator: ADRIAN CIOROIANU, Invitat: ȘTEFAN STAVROSITU Cum negociezi cu clienții mari? Care sunt considerate unele dintre cele mai bune abilități de negociere?

Business through people

17 Dec 2019
Realizator: ADRIAN CIOROIANU, Invitat: SIMONA ISTRATE Care sunt câteva dintre tacticile utile în negociere? Cât de importantă este partea de pregătire a unei vânzări sau negocieri?

Tehnici de vânzări de la B2C la B2B

25 Jun 2019
Realizator: ADRIAN CIOROIANU, Invitat: VLAD-MIHAI TIUCȘAN Care sunt câteva dintre tehnicile de vânzări B2C și B2B – confluențe și divergențe? Cum influențează cultura procesul de vânzare?

Marketing MixMash

Poți viziona mai jos ultimele 3 ediții.

Marketing-ul unui produs premium

16 Jul 2019
Realizator: LOREDANA MANOLACHE, Invitat: ȘTEFAN NEGOIȚĂ Cum vă puteți promova afacerea folosind o măsurare eficientă a investiției? Cât de mare ar trebui să fie investiția inițială, e posibilă o afacere de succes cu bani puțini?

Branding pe măsuri personalizate

09 Jul 2019
Realizator: MIHAELA MUREȘAN, Invitat: ALIN COPÎNDEANU Cum își întărește un brand premium relația cu clienții săi și importanța personalizării? Cum duci în online un business „custom made”?

Marketing-ul ospitalității

11 Jun 2019
Realizator: MIHAELA MUREȘAN, Invitat: ZSOLT MAKKAI Cum a evoluat marketing-ul hotelier în ultimii ani? Care sunt provocările activității de marketing în contextul unor segmente de clienți complexe?

Cine ne mai finanțează

Poți viziona mai jos ultimele 3 ediții.

IMM INVEST - Mit sau oportunitate?

03 Jun 2020
Realizator: RODICA LUPU, Invitat: ADI PLOSCARU Care sunt condițiile de eligibilitate și pașii de înscriere? Care sunt principalele mituri ale programului?

Fonduri Norvegiene

29 Jan 2020
Realizator: RODICA LUPU, Invitați: IOANA FLOREA ȘI MARIAN BOJINCĂ Cum poți obține finanțare prin programul ACTIVE CITIZEN FUND ROMANIA? Care sunt criteriile de eligibilitate și cui se adresează?

De la anonim la BRAND

Poți viziona mai jos ultimele 3 ediții.

Brandul, moft sau necesitate în recrutare?

18 May 2020
Realizator: ALINA STOIAN, Invitat: MĂDĂLINA UCEANU Brandul, cuvânt la modă sau concept redefinit în termenii actuali? Social Media și contribuția pe care o aduce brandului nostru?

Branduri în criză

06 Apr 2020
Realizator: ALINA STOIAN, Invitat: ALINA COCUȚI Ce trebuie să facă și ce nu persoanele care au un brand personal puternic în timpul crizei? Studii de caz naționale și internaționale de branding personal- cum se comunică în perioade de criză?

Branduri în criză - Rematch

30 Mar 2020
Realizator: ALINA STOIAN, Invitat: ALINA COCUȚI Tips&Tricks de comunicare în criză. Studii de caz naționale și internaționale de branding personal- cum se comunică în perioade de criză?

Lider sau Liber

Poți viziona mai jos ultimele 3 ediții.

Modelul de lider centrat pe libertate

31 Jan 2020
Realizator: ANTOANETA BANU, Invitat: MARIA PREDOIU Cum se aplică modelul de lider centrat pe libertate? Ce înseamnă a fi lider și cum este afectată vulnerabilitatea?

Antreprenor cu stil

Poți viziona mai jos ultimele 3 ediții.

Antreprenor sau freelancer

19 Jul 2019
Realizator: CRISTINA TURNAGIU DRAGNA, Invitat: ANA BÎTU Ce reprezintă proiectul Super40 by Ileana Badiu? Când sau dacă merită să faci tranziția de la freelancing la antreprenoriat?

Machiajul - Instrument sau armă?

25 Apr 2019
Realizator: CRISTINA TURNAGIU DRAGNA, Invitat: MIRELA VESCAN Care sunt trei dintre cele mai importante sfaturi, ale Mirelei Vescan, de frumusețe? Cum poți identifica măsura „destul” a unui machiaj?

Ținuta în afaceri

01 Apr 2019
Realizator: CRISTINA TURNAGIU DRAGNA, Invitat: IRINA MARKOVITS Cine îți poate oferi o asistență pentru auditul garderobei? Care sunt elementele esențiale din care se compune o imagine de business?