#MeetPreneur | Barter Learning | Programe formare profesională

#MeetPreneur | Barter Learning | Programe formare profesională

BARTER LEARNING SRL – POARTA TA SPRE EDUCATIE

Cu cât învăț mai multe, cu atât îmi dau seama cât de puțin știu… așa sună un dicton vechi. Nimic mai corect și în prezent. Evoluția tehnologică și evoluția cunoașterii în general solicită permanent competențe noi de la angajați, indiferent de poziția ierarhică în care se află. Barter Learning răspunde prezent la această provocare. – ADINA MARIN, ADMINISTRATOR BARTER LEARNING

Pasionată de psihologie și cu o experiență de peste 10 ani în resurse umane, Adina Marin a parcurs toate etapele unui profesionist în domeniu, de la salarizare și administrare de personal, la recrutare și inducție, pentru ca adevărata vocație să o regăsească în calitate de trainer.

DESCRIEREA AFACERII

Situaţia actuală arată că și România a făcut progrese substanțiale în restructurarea sistemului de formare profesională continuă. Astfel, una dintre direcţiile de acţiune pentru a asigura necesarul de forţă de muncă calificată / competenţe pentru companii este elaborarea politicilor de învăţare pe tot parcursul vieţii în corelare cu evoluţiile pieţei muncii, prin larga consultare a partenerilor sociali, a mediului de afaceri, a celorlalte instituţii / organizaţii implicate în sistem.

În acest context, tinând cont de dinamica pieței muncii în general, care presupune un complex de competențe și un grad mare de adaptabilitate în rândul angajaților, Barter Learning s-a constituit, sub marca EDUGATE, ca furnizor de programe de formare profesională continuă pentru adulți, oferind  o paletă largă de pachete de training în zona de soft skills.

Echipa EDUGATE este formată din traineri experimentați, cu studii în psihologie, peste 10 ani experiență în resurse umane, abilități de comunicare excepționale, empatie, charisma și, mai ales, pasiune pentru training. Și pentru că performanțele profesionale nu pot fi atinse fără investiție în dezvoltarea personală, EDUGATE devine astfel o adevărată poartă spre educație.

SERVICII/PRODUSE

Adresabilitatea serviciilor EDUGATE vizează atât segmentul B2C, prin cursuri de dezvoltare personală, cât și pe cel B2B, respectiv companiile care conștientizează nevoia investiției în resursa umană ca o condiție sine qua non a peformanței competitive. Programul de formare EDUGATE nu se adresează celor care doresc să bifeze un curs și/sau să obțină o diploma, ci are în vedere un obiectiv mult mai ambițios: transpunerea cunoștințelor acumulate și a competențelor / abilităților dobândite în viața de zi cu zi a participanților la formare, fie prin creșterea calității vieții, fie prin dezvoltarea companiilor din care aceștia provin.

PRETURI

Pachete de formare OPEN:

 • SERVICII DE COACHING (250 lei / ora). Prin utilizarea metodei de intervenție scurtă și rapidă numită Solution Focused Coaching, peste 87% din clienți descoperă că după a doua întâlnire se apropie cu pași repezi de atingerea scopului pe care l-au setat la început. Astfel, a treia ședință este de obicei dedicată succeselor obținute și se concentrează pe strategii de menținere a acestora și după ce demersul de coaching ia sfârșit. Sesiunile de coaching se derulează individual, iar locația de                      implementare este stavbilită de comun accord cu fiecare client.
 • PREZENTAREA LA INTERVIU (200 lei / 4 ore). Workshop care îți oferă ocazia să verifici ce impresie lași, să testezi ce să spui și ce să nu spui într-un interviu, să-ți studiezi limbajul corpului și să afli ce transmite celui din fața ta și să-ți construiești încrederea în tine raportându-te la succesele anterioare. Învață să construiești răspunsuri concise, răspunzând unor întrebări frecvente adresate în timpul interviurilor.
 • TIME MANAGEMENT (70 lei / 2 ore). Workshop care îți oferă instrumentele pentru a ști cum să te organizezi mai bine, ce e de făcut pentru a putea avea mai mult timp liber atât în viața personală, cât și profesională.
 • NEGOCIEREA = BAU-BAU? (150 lei / 4 ore). Workshop în cadrul căruia vei învăța cum să te comporți în cadrul unui interviu, cum să închei un parteneriat avantajos, cum „să te vinzi” cât mai bine.
 • COMPETENȚE ANTREPRENORIALE (190 lei / 8 ore). Workshop creat pentru a te familiariza cu lumea afacerilor și cu tot ce presupune să fii antreprenor. Vei afla: cum să-ți alegi domeniul de activitate, care este piața țintă, care ar putea fi capcanele antreprenoriatului, care sunt cele mai folosite metode de promovare.
 • ÎNCREDEREA ÎN SINE (120 lei / 3 ore). Atelier de creștere a încrederii în sine și autocunoaștere, care pune accentul pe redescoperirea calităților și abilităților personale. Cu cât te cunoști mai bine pe tine, cu atât mai ușor îți va fi să îi descoperi pe ceilalți, fapt care îți va orienta modul în care comunici și interacționezi cu aceștia. Astfel, esti în controlul destinului tău și ai capacitatea de a-ți transforma viața asa cum îți dorești.
 • LADA DE ZESTRE (70 lei / 2 ore). Workshop de dezvoltare personală prin metode de explorare, prin acțiune și psihodramă clasică.
 • CINE SUNT EU? (70 lei / 2 ore). Workshop de dezvoltare personală prin metode de explorare, prin acțiune și psihodramă clasică.
 • RECRUTAREA SUB LUPĂ (350 lei / 16 ore). Cum ne asigurăm că urmăm un proces care să crească cu 50% rata de succes în procesele de recrutare? Curs în cadrul căruia se exersează o metodă dovedită a fi eficientă cu scopul de a identifica angajații de care cu adevărat avem nevoie. La cerere, cursul poate fi ținut și în limba engleză.
 • COMUNICARE EFICIENTĂ (150 lei / 4 ore). Workshop prin intermediul căruia se îmbunătățesc abilitățile de comunicare individuale și de grup.
 • CUM FAC FAȚĂ SCHIMBĂRILOR (120 lei / 3 ore). Workshop interactiv și practic prin care faci cunoștință cu metodele prin care să faci față mai bine schimbării. Vei învăța cum să întâmpini schimbarea ca fiind inevitabilă mai degrabă decât să îi reziști, vei descoperi secretele de a face față emoțiilor diferite pe parcursul unui ciclu de schimbare și vei înțelege rolul critic pe care îl ai în sprijinirea implementării schimbării.

Pachete de formare CORPORATE:

(customizabile în funcție de nevoia specifică a clientului)

 • DIAGNOZĂ & DEZVOLTARE ORGANIZAȚIONALĂ (de la 3.360 lei). Acest serviciu își propune identificarea relațiilor de determinare dintre simptomele organizaționale disfuncționale și problemele reale ale organizației, oferirea de soluții în implementarea de strategii de intevenție eficiente pentru: schimbarea culturii, strategia de management, îmbunătățirea comunicării, creșterea motivației și a angajamentului personalului, intervenții asupra stresului organizațional.
 • LEADERSHIP ESSENTIALS (de la 299 lei / 4 ore). Programul se bazează pe cele trei niveluri cheie ale leadership-ului (sine, echipă și business), aplicând fundamentele unui leadership eficient și oferind participanților instrumentele de care au nevoie pentru a avea succes.
 • STRESS AS AN OPPORTUNITY (de la 350 lei / 8 ore). Stăm de vorbă cu stresul nostru pentru a vedea ce ne aduce el valoros și ce încearcă să ne spună. Cursul poate fi ținut și în limba engleză.
 • CONFLICT AS A SOLUTION OPPORTUNITY (de la 350 lei / 8 ore). Explorăm o metodă inteligentă emoțional de a răspunde conflictului, folosind parafrazarea și reformularea. Vom vedea nevoile din spatele comunicării conflictuale și soluțiile conținute de nevoi. Cursul poate fi ținut și în limba engleză.
 • STORYTELLING (de la 600 lei / 16 ore). Fiecare dintre noi are propriile obiective într-o prezentare, așa încât vom învăța să le folosim pentru a ne servi în gestionarea anxietății. Vom utiliza tehnici de a întreba pentru a crea o experiență interactivă. Vom găsi povestea care întotdeauna merită spusă pentru a mișca audiența și a inspira acțiunea. Cursul poate fi ținut și în limba engleză.
 • PUBLIC SPEAKING (de la 380 lei / 8 ore). În urma acestui workshop vei conștientiza că frica de a vorbi în fața unui număr mare de persoane este absolut normală. Scopul este de a conștientiza această teamă și de a o transforma într-una constructivă, aducătoare de multe beneficii.
 • MANAGEMENTUL CONFLICTELOR (de la 299 lei / 6 ore). Acest curs se adresează companiilor ce doresc să creeze un climat de lucru armonios și constructiv, deoarece asigură premizele pentru creșterea efcienței angajaților și soluționarea constructive a conflictelor. Cursul poate fi ținut și în limba engleză.
 • ROLUL LIDERULUI ÎN SCHIMBARE (de la 250 lei / 3 ore). Cursul își propune să dezvolte abilități / competențe și să ofere instrumente care să contribuie la un management eficient și simplu al schimbărilor. Cursul poate fi ținut și în limba engleză.

CONTACT

Telefon: 0723 266 284

E-mail: contact@edugate.ro

Website: www.edugate.ro

FB: https://www.facebook.com/edugate.ro

Adauga un comentariu