#MeetPreneur | Brand & Build | Marketing Strategic

#MeetPreneur | Brand & Build | Marketing Strategic

BRAND&BUILD

Ne dorim să devenim un pilon important în strategia de promovare a liberilor profesioniști și a companiilor care înțeleg puterea marketingului prin inovare, promovând valori universal valabile, fără a fi un trend: orientarea către relațiile cu clienții pe termen lung prin orientarea către rezultat cu ajutorul procedurii interne RSPIA, responsabilitate, organizare, creativitate și inovare, sustenabilitate, focus local și național, empatie, onestitate și integritate, devotament și adaptabilitate. – ALEXANDRA BIBIRE, FONDATOR BRAND&BUILD

Descrierea Afacerii

Au creat o nouă oportunitate în funcție de condițiile existente pe piață pe baza principiilor Blue Ocean Strategy (orientarea către valoare adăugată), atât pentru persoane fizice cât și pentru cele juridice care își doresc să construiască un brand (personal) puternic, coerent, pe baza unor date reale raportate la piață, concurență, cu ajutorul inovării și a creativității, persoane care nu sunt mulțumite de furnizorii multipli de servicii de marketing sau dezvoltare site-uri deoarece nu au consistentă și continuitatea în prezența și mesaj.

Agentia vine cu un pachet complet de servicii integrate, făcut pe baza unei proceduri de lucru proprii pe care au numit-o RSPIA, acronim de la research -> strategie-> planning-> implementare-> audit (tocmai ca să aibă sens și pentru client). De altfel, tot ca valoare adăugată poate fi menționata prima carte de Personal Branding din România și crearea diviziei de Self Marketing Tools (urmează lansarea booklet-ului și cursuri de Personal Branding online pe baza principiilor strategiei de marketing, în jurul celor 7P).

CUI SE ADRESEAZĂ
Start-up- urilor (prin divizia de marketing strategic) și liber profesioniștilor (prin divizia de Personal Branding/prima carte din România).

Produse/servicii

Agenție de Marketing Strategic – puțini din cei care au creat o astfel de agenție merg pe zona de research – strategie – planning marketing – implementare – audit,  de unde am creat procedura de lucru RSPIA.

Self Marketing Tools

CSR/Corporate Social Responsibility

Prețul serviciilor este variabil și personalizat pe nevoia clientului.

 

Website:https://www.brandandbuild.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/BrandandBuild/?epa=SEARCH_BOX

Telefon: 0745 621 007

Email: alexandra@brandanbuild.ro

 

Adauga un comentariu