#MeetPreneur | Cleverever |  Software pentru invatare

#MeetPreneur | Cleverever | Software pentru invatare

CLEVEREVER

Am lucrat 10 ani în corporație și cred cu tărie că lucratul în corporație este benefic și îți oferă o perspectivă. Deși îmi plăcea ceea ce fac, am simțit că totuși evoluția într-o companie se face în anumite limite, pe care, personal, mi-am propus să le depășesc. A avea o afacere este printre cele mai grele lucruri pe care un om le poate realiza pentru că sunt niște pași de incertitudine mai ales la început când ai de a face cu multe lucruri pe care nu le cunoști. Este o adevărată provocare și o ocazie de a te dezvolta. – DANIEL TILA, FONDATOR CLEVEREVER

DESCRIEREA AFACERII

CleverEver este o aplicație mobilă care ajută copii să învețe prin joacă. Educația este dincolo de școală iar skill-urile pe care le dobândești pe perioada acesteia îți influențează deciziile următoare. într-o era în care informația este disponibilă ușor, reținerea acesteia nu mai devine valoroasă și mai important este cum este folosită.

Aplicația este disponibilă pe Android iar în curând va fi disponibilă și pe  iOS. Părinții și profesorii se pot înregistra pe site-ul  https://cleverever.ro/ pentru a fi notificați cu privire la lansarea aplicației pe iOS.

CUI SE ADRESEAZA

Publicul țintă pe care îl vizeaza este cel al elevilor din clasele V – VIII, din mediul urban, ai căror părinți au venituri peste medie. Este un tip de produs unde plătitorul nu este si beneficiarul serviciului de învățare, beneficiarul fiind elevul, iar plătitorul părintele.

Avantajele competitive constau în accesibilitatea aplicației atât online cât și offline, întrebările sunt structurate prin metoda învățării intuitive și folosirea metodelor psihologice pentru structurarea testelor. Afacerea își propune să îmbunătățească educația pentru elevii aflați în clasele V – VIII.

PRODUSE/SERVICII

Pentru parinti

Școala ar trebui să fie antrenantă și să le ofere copiilor abilitățile necesare pentru a face față ca adult, provocărilor de zi cu zi (curiozitatea de a explora, dreptul de a incerca și greși, munca în echipă).

Vrem să devenim o punte de legătură între generații și să folosim poveștile ca promotor pentru învățare. Punem accent pe povești și pe învățatul colaborativ.

Au dezvoltat această aplicație împreună cu o serie de profesori entuziaști, pionieri în cele mai inovative tehnici de predare. Lucreaza constant alături de aceștia pentru a identifica cele mai bune modalități de integrare a noțiunilor școlare în joc.

Au parteneriate active cu școli private din România, în care aplicația CleverEver a fost introdusă în proiecte pilot de “edutainment” care urmăresc folosirea jocului într-un mod constructiv și interactiv.

Pentru profesori

Folosește tehnologia în avantajul tău. Tehnologia a devenit ABC-ul prezentului și al viitorului.
Copiii își petrec mult timp în mediul online, nu doar pentru că este distractiv, ci pentru că a devenit un stil de viață. Este modalitatea prin care reușesc să fie în permanență în contact cu prietenii lor, să aibă acces la ceea ce le place, dar mai ales să afle lucruri noi.

Când elevii sunt motivați toată lumea are de caștigat. Combină plăcerea de a preda și satisfacția obținerii rezultatelor dorite alături de copii cu modalități noi de interacțiune.

Utilizeaza jocul și elementele de gamification pentru a-ți implica elevii la clasă. Vei vedea cum copii vor fi mai veseli, mai atenți, mai concentrati și vor deprinde abilități precum lucrul în echipa, fairplay și spiritul competiției.

CONTACT

Adresa: Str. Malinului, nr. 114, Craiova

Telefon: 0765 690 645

Email: hello@cleverever.ro

Website: https://cleverever.ro

 

Adauga un comentariu