#MeetPreneur | Complex Zian | Dezvoltare personala pentru copii

#MeetPreneur | Complex Zian | Dezvoltare personala pentru copii

COMPLEX ZIAN

Sunt cadru didactic de 35 de ani și îmi place să lucrez cu copiii. Încurajez petrecerea timpului liber în familie, prin implicarea în activități distractive și educative.

Am ales proiectul Ingenius, știind că susține inițiativele inovative. Datorită subvenției primite, visul de a amenaja un parc de distracții constructive, a devenit realitate. În acest spațiu, ne dorim să proiectăm și să implementăm un sistem adaptat vremurilor în continuă schimbare, care să pregătească copiii de astăzi pentru a deveni adulții fericiți și împliniți de mâine. – CARMEN COADĂ, FONDATOR Complex Zian

SERVICII/PRODUSE

COMPLEX ZIAN are misiunea de a crea un spațiu special cu o serie de activități educative, sportive și culturale în vederea dezvoltării durabile pentru copii, dar și pentru părinți. Vor avea loc concursuri/petreceri/activități tematice ce au menirea de a aduce în același loc oameni cu pasiuni comune și de a întări legăturile dintre părinți și copii.

Serviciile oferite de COMPLEX ZIAN se adresează în special famililor în dorința de a crea o atmosferă placută și distractivă din urma căreia să aibă loc dezvoltarea personală a copiilor și relația părinți-copii. Un alt segment de piață vizat este cel al grupărilor organizate, unde se vor organiza Team Building-uri, excursii pentru copii și activități pentru elevii care iau parte la programul “Școala Altfel”.

Ceea ce avantajează COMPLEX ZIAN de celelalte spații creative din zona Drobeta Turnu Severin, este diversitatea activităților atât indoor, cât și outdoor. Ceea ce oferă în plus această idee de afacere este mediul propice dezvoltării personale copiilor și nu doar un simplu spațiu de joacă. Un alt avantaj este poziționarea geografică, o zonă centrală și liniștită din Drobeta Turnu Severin.

Copiii se vor distra alături de Roboțelul Alpha, împreună cu care vor învăța robotică, logică și programare, engleză, franceză, germană, italiană, șah, experimente științifice, arte, arhitectură, design, regie, teatru, oratorie, public speaking, proiecte DIY, ecologie și multe altele.

Roboțelul Alpha este unul dintre cei mai noi umanoizi, fiind proiectat folosind tehnologii de ultimă generație. Știe să cânte, să danseze, să facă sport, yoga și multe alte lucruri interesante. De asemenea, acesta poate fi programat astfel încât să răspundă la comenzile primite.

PRETURI

Tarifele aplicate variază între 30 lei (taxă de intrare prin participare la o activitate de o oră) și 600 lei (abonamente lunare la care participă copiii insoțiți de părinți). Activitățile sunt variate și implică utilizarea tuturor echipamentelor din dotare (fitness, fotoliu masaj, masă tenis, trambulină, complex joacă, șah cu piese gigant, gonflabil, etc.).

CONTACT

Telefon: 0722 401 611

Email: ralucacoada@yahoo.com

Adresa: Aleea Grănicerilor, Nr. 2, Drobeta Turnu Severin

 

 

Adauga un comentariu