#MeetPreneur | Proactiv Business Development | Business development

#MeetPreneur | Proactiv Business Development | Business development

DANILEȚ NICOLETA ALINA ȘICA
Spirit antreprenorial, cu viziune și implicată în identificarea celor mai bune soluții care să ofere timp valoros clienților săi.

DESCRIEREA AFACERII

Esența afacerii – one stop office – se dorește să ofere sustenabilitate oricăror cereri de servicii din partea comercianților, pentru reducerea birocrației și furnizarea de informații în termeni simpli, ușor de înțeles. Practic, acest tip de afacere include o întreagă gamă de servicii utile oricărei persoane care dorește sa-și extindă afacerea în zona Sucevei (si nu numai), fiind redusă astfel birocrația aferentă procedurii de înființare, management și funcționarea societăților, consultanță în afaceri, redactare acte, obținere autorizații etc.

CUI SE ADRESEAZĂ

Segmentul principal de piață este cel al antreprenorilor. Practic, această afacere include o întreagă gamă de servicii utile oricărei persoane care dorește sa-și extindă afacerea în zona Sucevei, fiind redusă astfel birocrația aferentă procedurii de înființare, management și funcționarea societăților, consultanță în afaceri, redactare acte, obținere autorizații etc. Adițional, pot asigura servicii conexe aplicării Regulamentului UE privind protecția datelor cu caracter personal atât pentru firmele existente, cât și pentru cele în curs de constituire.

PRODUSE/SERVICII

Principalele servicii furnizate sunt cele de consultanță (management, vamală, proprietate intelectuală etc.),

Reprezentare de afaceri (obținerea formularelor tipizate cu regim special și a autorizațiilor de funcționare la nivel local, asistență pentru redactarea actelor statutare)

Asistență pentru servicii juridice, economice, fiscale și altele.

 

Prețul serviciilor este variabil și personalizat pe nevoia clientului.

Contact

Website: pro-activ.eu

Facebook: https://www.facebook.com/pg/ProactivBusiness/about/

Telefon: 0751062247

Email: alina.danilet@lexpert.ro

Adauga un comentariu