#MeetSocialPreneur | Centrul social „La Sezatoare” | Octavian Baltac

#MeetSocialPreneur | Centrul social „La Sezatoare” | Octavian Baltac

Centrul Social “LA SEZATOARE” este un centru dedicat persoanelor care au atins varsta legala de pensionare si care beneficiaza de servicii gratuite in interiorul centrului, in schimb acestea asigurand transmiterea traditiilor mestesugaresti, generatiilor tinere. Astfel incat se asigura o punte de legatura intre generatiile tinere si generatia celor care nu mai sunt in campul muncii, pentru ca cei din urma sa nu simta atat de acut lipsa activitatii si pentru a dezvolta un sentiment de apartenenta la societate in continuare.

Viziunea proiectului “LA SEZATOARE” este de a crea punti intre generatiile tinere si varstnici prin organizarea de retele de tineri care sa sustina activitatile de reintegrare socio-economica a varstnicilor, precum si a unei retele de varstnici care sa se implice pentru transmiterea traditiilor mestesugaresti catre generatia tanara.

Misiunea “LA SEZATOARE” este de a crea sinergii pe multiple niveluri, facilitand o abordare dincolo de perspectiva de asistenta sociala, activand practici de reciprocitate si, in acelasi timp, producand simultan valoare sociala si economica.

Adauga un comentariu