Mentori

rodica lupu

Rodica Lupu

Fondator Ingenius Hub
A fondat şi conduce compania de consultanţă in management strategic si finantare Loop Operations, precum si Ingenius Hub, cu spatii ultra-centrale de co-working, cu programe constante de sustinere si finantare a tinerilor antreprenori si cu implicare in finantarea a 240 de start-up-uri in ultimii 3 ani. In cei 14 ani de antreprenoriat, Rodica Lupu este responsabila de atragerea a peste 70 de milioane de euro din fonduri neramsursabile pentru clienţi şi parteneri, dar si de initierea si derularea unor proiecte cu impact national sau regional, atat la nivel de legislatie, cat si la nivel de dezvoltare de retele, educatie antreprenoriala, responabilitate sociala
guran patrat

Mihai Guran

Guru Consulting Global
Leader inspirational,manager profesionist, Mihai Guran a recrutat si format peste 200 de oameni in cei peste 12 ani in care a lucrat pentru Dell, HP si Bitdefender, influentandu-le semnificativ carierele si succesul, pe un teritoriu intins din California pana in Dubai.
muresan

Mihaela Mureșan

Brand Essence
Brand Architect la Brand Essence, 18 ani experiență în marketing, dintre care 10 ca Marketing Manager al IKEA Romania. Marketing Manager la LG Electronics, Radio Contact, Publimedia și Altex, unde a lansat brandul Media Galaxy. A ținut cursuri de marketing și comunicare, a fost spokesperson (purtător de cuvânt) și a format echipe. Este pasionată de branding, digital, neuromarketing, și de business în general.
Daniel Văduva

Daniel Văduva

fondator Sound Heroes
Peste 10 ani experiență în management, Daniel a lansat brandul Sound Heroes care a strâns peste 600.000 dolari și vânzări de peste 2,2 milioane de dolari. A reprezentat România la cel mai mare târg de tehnologie din lume CES 2019 Las Vegas.
Poza Alexandru Balan

Alexandru Bălan

Consultant Fonduri Europene
A elaborat proiecte care au atras finantari de peste 20 mil euro si a gestionat relatia cu clientii si proiectele realizate si castigate pe Start-up Nation. Absolvent al facultatii de Studii Economice Europene si a programul de Masterat in Economie Internationala si Afaceri Europene din cadrul Academiei de Studii Economice, Alex imbina cunostintele teoretice cu pasiunea pentru antreprenoriat si business si identifica cele mai bune solutii de finantare pentru a transforma idei in start-up-uri si de a scala start-up-uri existente.
cernian

Alexandra Cernian

Digitalizare, Inovație în IT
Lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, senior consultant și trainer în digitalizare și expert evaluator în inovație IT pentru Comisia Europeană. Este doctor în ingineria sistemelor, pasionată de inteligența artificială și își dorește să aducă inovația și competitivitatea digitală aproape de public și de companiile din Romania. Ca vorbitor, Alexandra și-a câștigat deja locul pe scena evenimentelor TEDx, iar timpul liber îl dedică echitației.
Adrian Cioroianu

Adrian Cioroianu

Vânzări, Negocieri
Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România. A dezvoltat proiectul Sales Magazine – revistă de vânzări. Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internaționale în acest domeniu, printre care: Miller Haiman, Imparta și Infoteam.
Poza Cristina Toma

Cristina Toma

Partener Loop Operations
Este dublu licențiată în marketing și drept și a absolvit un program de masterat în administrarea afacerilor în cadrul ASE. Cristina se implică în coordonarea și implementarea proiectelor companiei și ale clienților având expertiză în management financiar, consultanță pentru dezvoltarea afacerilor și accesare de fonduri europene. A contribuit la scrierea de proiecte care au atras 60 milioane de euro – finanțări din fonduri europene, la administrarea unor scheme de minimis de 8 milioane de euro, care asigură înființarea a peste 200 de startup-uri și la crearea a peste 400 de noi locuri de muncă. A participat la elaborarea unor strategii de management și de atragere de investitori străini și a coordonat programe de formare cu peste 1.000 de absolvenți în management de proiect și antreprenoriat. În plus, are experiență în consiliere juridică și reprezentare în raport cu autoritățile publice.
Vlad Măcelaru

Vlad Măcelaru

Co-fondator ClarK
ClarK sunt ochelari care folosesc senzori pentru a îmbunătăți productivitatea și siguranța în fabrici și pe
teren. Unul dintre cei doi delegați ai tineretului la ONU din partea României, din 2017 până în 2018. A
studiat în Olanda la Universitatea Fontys International Business School, lângă Maastricht, iar un
semestru în Tokyo, la Universitatea Musashi
stoian

Alina Stoian

JustAd
Communication & brand strategist. Antreprenor de peste 14 ani || Head Strategy la JustAD || Vice President Marketing and Communication & Board Member Professional Women’s Network || Communication consultant la RE:START ROMANIA || Communication consultant la Romanian Business Leaders
Adina Necula

Adina Necula

Jurnalist, consultant de imagine și stil
Owner al agenției de comunicare și PR Ladylike Communication. 15 ani în industria frumuseții, peste 3000 de articole în presa scrisă și online, deținătoare a blogului www.adinanecula.ro; consultanță personalizată beauty&fashion.
Adrian Alexandrescu

Adrian Alexandrescu

Managing Partner INTERACTIONS
INTERACTIONS, una dintre cele mai mari agenții de comunicare interactivă și eCRM din România, fondată în 2009. Absolvent al Facultății de Comerț din cadrul ASE cu două mastere – unul în administrarea afacerilor și unul în marketing;
Adrian Călin scaled

Adrian Călin

Managing Partner The E-learning Company
The E-learning Company companie dedicată exclusiv zonei e-learning încă din anul 1999 datorită unui prieten care l-a recomandat pe un post de tester pentru cursuri în format e-learning. A adus SkillSoft în România și a fost consultant la elaborarea platformei iKnow LMS.
Adrian Dragomir

Adrian Dragomir

CEO și co-founder Termene.ro
Peste 15 ani experiența în mediul online, este În prezent, Adrian lucrează la dezvoltarea unui modul de analiză al companiilor bazat pe inteligența artificială. Arii de experiență, în ordinea priorităților: start-up-uri, zona IR, antreprenoriat.
Alexandru Gheorghiță

Alexandru Gheorghiță

Sales manager Digitail
Digitail este un software veterinar specializat care ajută clinica să aibă mai mulți clienți, să crească veniturile clinicii și să economisească timp. Digitail a câștigat marele premiu la Startarium.
Alexandra Bălșeanu

Alexandra Bălșeanu

fondator GO-TECH Consulting
Peste 15 ani experiență în domeniul educațional și IT&C, organizații axate pe dezvoltarea de soluții IT și derularea de proiecte pentru elevi, studenți și cadre didactice.
Alin Copindeanu

Alin Copindeanu

CEO & co-fondator Tudor Personal Tailor
Pasionat de antreprenoriat, Alin a studiat Informatica și consideră că prin proiecte antreprenoriale poate aduce valoare și poate crește calitatea vieții oamenilor. În 2017 a co-fondat un brand pentru femei, Etelle, care realizează rochii la comandă.
Alin Popa

Alin Popa

Managing Partner Apart Productions
Alin face parte dintr-o companie specializată în design de lumini, aducând la viață cele mai mari festivaluri, concerte, piese de teatru, emisiuni TV, clădiri și evenimente corporate din România.
Alina Hlipcă

Alina Hlipcă

Marketing Manager la Alina Hlipcă
După o carieră de succes într-o corporație, a decis să ducă talentul de strateg precum și dorința de a avea o contribuție in viețile oamenilor și să-și deschidă propria agenție de marketing.
Alina Rachieru Ilie

Alina Rachieru Ilie

Marketing Manager at B&D International
Antreprenor din 2010 cu brand propriu pe piața din România – Pineberry, Smart Shirts (www.pineberry.ro). În 2014 se alătură mișcării Fashion Revolution, devenind reprezentatul României în cadrul acestei organizații non-profit. Absolventă a Facultății de Științe Politice.
Ana Bitu

Ana Bitu

partener Super40 by Ileana Badiu
Copywriter de mai bine de 20 de ani, lucrează în TVR și mai scrie și frumos pe super40.ro. O femeie puternică, plină de viață, cu o carieră frumoasă și o familie pe măsură.
Anamaria Onică

Anamaria Onică

UI/UX Manager at UberPixel/Nummo
A studiat Relații Internaționale și Studii Europene din Sibiu, apoi a lucrat în zona de e-learning software ca UI/UX designer. În 2017 în colaborare cu Cristian Baița, a fondat UberPixel din dorința de a face produse de software care tratează probleme actuale. Așadar, a luat naștere Nummo, un software pentru dezvoltarea auzului și limbajului.
Anca Rancea

Anca Rancea

Experienced Public Relations Consultant
Președintele Asociației Freelancerilor din România, realizatorul emisiunii #Freelancer la televiziunea online Canal 33 și unul dintre fondatorii hub-ului Talent Garden; a atins apogeul carierei de „corporatist” la Leo Burnett Group, dar a renunțat pentru a-și împărți timpul după dorințele proprii.
Andrei Ene

Andrei Ene

co-fondator AntiFragile
Startup-ul, AntiFragile, care a revoluționat piața cu o etichetă inteligentă, care își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri și pentru monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul transportului.
Antoaneta Banu scaled

Antoaneta Banu

Creative Communication Trainer
Trainer acreditat ANC, moderator diferite evenimente de business, peste 15 ani experiență ca jurnalist TV si de 10 ani consultant și coordonator în comunicare. Susține workshopuri și cursuri proprii în calitate de #Creative Communication Trainer & Design de Leadership personal.
Ciprian Condur

Ciprian Condur

Managing Partner la System Innovation România
Cu 20 de ani de activitate în industria IT locală și experiență diversificată , de la programator la antreprenor. Aria sa de expertiză acoperind soluții de business din categoria ERP, CRM și BI cu focus pe SAP și Qlikview.
Claudiu Petria

Claudiu Petria

co-fondator Questo
Questo este o aplicație de explorare a orașelor, care promovează călătoriile inovatoare și oferă experiențe locale purtând utilizatorii prin locurile ascunse.
Corina Munteanu

Corina Munteanu

vicepreședinte CONAF
Antreprenor de mai bine de 18 ani, în prezent activează pe piața de beauty and health, membru al Asociației Naționale a Antreprenorilor, este printre primii mediatori autorizați din București, dezvoltator, creator și membru fondator în cadrul Asociației Centrul Internațional de Mediere.
Cosmin Măgureanu

Cosmin Măgureanu

CEO ialoc.ro
A început cu software development acum 13 ani în cadrul unor concursuri de informatică orientate mai multe spre produs și uz, decât spre algoritmi și programare avansată.
Cosmin Ochișor

Cosmin Ochișor

partener Gapminder
A fost implicat în ultimii 6 ani în proiecte de susținere și de investiții în start-up-uri ale grupului german Deutsche Telekom.
Cristian Cojocaru

Cristian Cojocaru

Business Solutions Consultant & Trainer
Pasionat de vânzări, management și dezvoltarea echipelor. Are o îndelungată experiență în companii mari unde a condus și crescut echipe cu performanțe deosebite. S-a dezvoltat și format în zona de Top Management și Vânzări în companii precum: Orange, Vodafone, Telekom, LG, Samsung.
Cristina Bărănescu

Cristina Bărănescu

Public Speaking Coach
Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din București, experiență de redactor și editor, cât și în zona de public speaking, dezvoltare personală și antreprenoriat. A fost traducător, redactor la Regia Autonomă Monitorul Oficial și redactor-șef al site-urilor de știri Realitatea.net și Antena3.ro.
Cristina Verziu

Cristina Verziu

Managing Partner Activ Promotion Agency
Oferă soluții pentru campanii integrate de cea mai bună calitate, printre care se numără campanii în magazine, mystery shopper, evenimente, târguri, expoziții, leafleting, creație și producție POSM-uri, standuri, precum și servicii de inventariere și auditare.
Csibi Magor scaled

Csibi Magor

Head of Leadership and Culture Practices, Trendconsult
A fost 8 ani director WWF România și Coreea de Sud. A ieșit din zona non-guvernamentală, intrând în domeniul care-l motivează la fel de mult. A ales să se implice în proiectul de leadership antreprenorial.
Daniela Faur

Daniela Faur

Director Marketing MedLife
Fiind directoare de marketing de 8 ani la MedLife Arad, Daniela, se ocupă de tot ce înseamnă partea de marketing și PR. A colaborat cu parteneri locali sau naționali, majoritatea din sistemul medical, formându-se pe un segment de nișă: marketing-ul medical.
David Ioanițescu

David Ioanițescu

co-fondator Okfea
În 2018 a avut parte de aproape o dublare a cifrei de afaceri față de anul precedent, ajungând în momentul de față la 250.000 euro.
Diana Stafie

Diana Stafie

co-fondator futureStation
Practician certificat în Future Strategy și Ambasador în cadrul Global Scanning Network al Copenhagen Institute for Future Studies; membru asociat la World Futures Studies Federation și parte din Foresight Europe Network.
Dragoș Mutascu

Dragoș Mutascu

co-fondator Donorium
Donorium este un proiect susținut de Kaufland România și de voluntari din domenii precum IT, comunicare, juridic, marketing științe comportamentale din toată țara, promovând importanța donării de sânge.
Eduard Burghelia scaled

Eduard Burghelia

fondator Confidas
Confidas este o platformă online dedicată companiilor pentru identificarea comportamentului de plată al clienților; co-fondator al Growth Club, comunitate de studenți antreprenori; și-a lansat prima afacere la 16 ani, un serviciu de curierat pe bicicletă și a fost reprezentantul celor 100.000 de elevi din Consanța.
Elena Ovreiu

Elena Ovreiu

Founder SSIMA Re:Imagine Healthcare
Doctor în tehnologie medicală, lector la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Electronică și Telecomunicații și președintele GomitTech, ONG care susține inovația în sănătate . Fondatoare SSIMA Re:Imagine Healthcare și prezentatoarea rubricii de la Radio Guerrilla „Trust me, I’m an engineer”.
Flavian Cristea

Flavian Cristea

Digital Strategist Grapefruit
Absolvent al Facultății de Drept, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași, a intrat în echipa Grapefruit în 2014 ca Marketing Officer, evoluând și ajungând Digital Strategist. Ajută companiile să înțeleagă mediul digital și cum poate el rezolva problemele reale de business.
Florin Cornianu

Florin Cornianu

CEO at 123FormBuilder
A fost corporatist, lucrând ca tânăr inginer politehnist la firme IT din Timișoara. În 2008 a pornit pe calea antreprenoriatului, fondând 123FormBuilder împreună cu un fost coleg, dezvoltând de la zero organizația. 123FormBuilder permite utilizatorilor să creeze formulare on-line, precum chestionare, formulare de comandă pentru plăți, teste educaționale.
Gabriel Vasile

Gabriel Vasile

Communication specialist
Este fost jurnalist de tehnologie, acum blogger și freelancer, scriind în principal subiecte Business Solutions, atât Enterprise, cât și SMB. Pasionat de managementul relațiilor cu clienții, proprietar al crmreview.ro, singurul site românesc dedicat soluțiilor și strategiei CRM.
Georgiana Candrea

Georgiana Candrea

fondator Silvafarm
Dezvoltator a 3 formule cosmetice proprii care au evoluat într-un brand înregistrat și anume Laboratorul de Cosmetice care reunește circa 100 de formulări adresate copiilor și adulților. Se diferențiază prin adaosuri mici, portofoliu extins de produse și brand-ul propriu de cosmetice și tratamente.
Ioana Corcodel

Ioana Corcodel

director de marketing la Doraly Marketplace
Ioana are peste 20 ani experiență în marketing și comunicare. A lucrat în industrii precum: auto, telecom, retail și pharma.
Ioana Florea

Ioana Florea

Project Manager at Civil Society Development Foundation
Coordonator granturi Active Citizens Fund Romania din cadrul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile.
Irina Markovits

Irina Markovits

Personal & Business Image Consultant
Consultant de stil, blogger și jurnalist fashion www.stylediary.ro, creator de imagine pentru personalități din business și politica, personal shopper, educator de frumos; a semnat rubrici de modă în ForbesLife, The One, Tabu și Story.
Iulia Teodorescu

Iulia Teodorescu

Commercial Director la Phonetastic GSM România
Experiență de peste 16 ani în vânzări ca Regional Sales Manager, Key Account Manager, Country Sales Director, în arii diferite precum: e-commerce, logistică și distribuție, exporturi.
Iulian Cîrciumaru

Iulian Cîrciumaru

co-fondator 7Card
Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, și-a continuat studiile la Copenhagen Business Schol și la IMD. Printre funcțiile pe care acesta e-a deținut de-a lungul timpului se numară și cea de analist de afaceri la A.T. Kearney și manager în cadrul companiei de consultanță Price Waterhouse Coopers.
Laurențiu Bănescu

Laurențiu Bănescu

Co-Fondator & Managing Partner ZĂGANU
De la demararea activității de pionierat a celor 2 co-fondatori și până în prezent au trecut peste 5 ani, iar berea Zăganu a devenit pentru mulți echivalentul berii artizanale din România.
Laurențiu Clenci

Laurențiu Clenci

BDO ialoc.ro
A descoperit lumea antreprenoriatului la 17 ani, la o conferință „Vreau să fiu Antreprenor” din Sibiu, orașul său natal. La 19 ani, pe lângă coordonarea departamentului de vânzări, se ocupă și de dezvoltarea unui nou produs ialoc, ce va aduce mai aproape de îndeplinire visul companiei.
Laurențiu Giușcă

Laurențiu Giușcă

Regional Sales Director at SC Medlife SA
Peste 15 ani experiență în management, vânzări, achiziții și marketing și a lucrat anterior în cadrul Orange România, unde a coordonat echipa de vânzări la nivel regional – divizia de retenție. Astăzi are în subordine 50 de angajați și gestionează un buget de cinci milioane de euro.
Madalina Bălan Hart

Mădălina Bălan-Hart

Managing partner la HART Consulting
Peste 13 ani experiență ca trainer și consultant în resurse umane. Mădălina este specializată în psihologie organizațională, fiind psiholog, consultant senior.
Mălin Iulian Ștefănescu scaled

Mălin Iulian Ștefănescu

CEO EEU Software în 2000
Din 2012 implicat în ecosistemul de start-up-uri românești. A mentorat sute de start-up-uri, a jurizat în zeci de competiții și a investit în 8 start-up-uri. Conduce Tech Angels, prima asociație de Business Angels din România.
Mara Gojgar

Mara Gojgar

Business Comms Practitioner
Are o experiență de 15 ani în comunicare pentru companii, branduri, antreprenori și profesioniști din România și din străinătate. Din 2011, Mara este practician acreditat de Chartered Institute for Public Relations din Londra.
Maria Predoiu

Maria Predoiu

co-fondator si CEO Qriser.com
Recunoscută de Forbes în Top 50 cele mai influente femei din România (2017&2018), Maria este absolvent al programelor Harvard Leadership Trainings: Leading Significant Change și Leading a Culture of Innovation. Timp de 15 ani a condus programe regionale și globale de inovație.
Marian Bojinca

Marian Bojinca

Project Manager at Civil Society Development Foundation
Expert evaluare program Active Citizens Fund Romania din cadrul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile
Marius Mitroi

Marius Mitroi

co-fondatorul Ridesafe
Coordonator al programului INOVARE în cadrul UEFISCDI, a fost implicat în dezvoltarea de noi politici suport pentru inovare și instrumente de finanțare.
Marius Tudosiei

Marius Tudosiei

Prezentator/Realizator Sănătatea în Bucate at Digi24
Pasionat de mâncarea sănătoasă, dar și bucătar, blogger, om de televiziune, soț, tată, dar și antreprenor din anul 2010, fiind fondator „Băcănia Veche”, realizator al show-ului culinar „Sănătatea în bucate”.
Mihaela Proicea

Mihaela Proicea

manager general Bio Ortoclinic
A absolvit Facultatea de Drept și s-a specializat în managementul spitalelor, după aproape 10 ani și-a asumat preluarea integrală a acționariatului celei mai mari clinici de ortopedie si vertebrologie din Sud-Estul Europei și una dintre cele mai importante din Europa, reușind implementarea unui management al calității foarte ridicat.
Mihaela Tatu scaled

Mihaela Tatu

Professional Public Speaker
Trainer și coach în comunicare, moderator evenimente, VO desene animate, realizator-prezentator emisiuni radio-tv.
Mihai Cepoi

Mihai Cepoi

co-fondator Jobful
Jobful, o soluție prin care companiile pot recruta angajați mai bine pregătiți, scurtând timpul de onboarding. Totuși, Jobful nu are implicații în onboarding și trainging-uri ulterioare, doar adună cei mai potriviți angajați la întâlnirea cu angajatorul.
Mihai Grama

Mihai Grama

Designer de Obiect
Cel mai bun Designer de Obiect al anului 2015 în cadrul ELLE Decoration Romania Design Awards. Nominalizat în finală cu proiectul Mr. Blade – Barber Shop la categoria „Cea mai bună amenajare a unui spațiu public”.
Mihai Nodea

Mihai Nodea

Global Account Director - Orange
Are o experiență comercială care se întinde pe o durată de 12 ani, axată atât pe vânzări, cât și pe marketing, precum și planificare Go-To-Market, strategie comercială și dezvoltare de canal de vânzări. A activat în companii precum: Sony-Ericsson, LG, HTC si Honor.
Mircea Popa

Mircea Popa

co-fondatorul SkinVision
SkinVision, o aplicație mobilă pentru detecția timpurie a cancerului de piele; dezvoltator al platformei Medicai, menită să ofere posibilitatea creării unei arhive personale de analize medicale imagistice.
Mircea Săplăcan

Mircea Săplăcan

CEO Emiral
Emiral, agenție de marketing digital, este unul dintre experții recunoscuți în România pentru eficientizarea proceselor de marketing și de business; susține sesiuni de mentorat și coach pentru lideri influenți și pentru antreprenori care vor să își ducă afacerea la următorul nivel.
Mirela Vescan

Mirela Vescan

Deținătoare a www.mirelavescan.ro
25 ani de experiență în machiajul de teatru, televiziune, modă, publicitate și evenimente; ambasador al unui brand de machiaj și trainer în domeniul make-up-ului.
Miron Mateescu

Miron Mateescu

Associate Partner & Director Marketing MEDIA IMAGE GROUP
Media Image este cea mai importantă companie de monitorizare de presă și analiză de conținut media din România, cu o prezență extinsă în toată Europa de Est.
Monica Popescu

Monica Popescu

PR Manager la Itsy Bitsy FM
Jurnalistă și specialistă în comunicare fiind absolventă a Facultății de jurnalism și comunicare, de mai bine de 15 ani este implicată în proiecte de educație și dezvoltare sănătoasă a copiilor, inițiatoarea campaniei Dăruiește o lume de basm, autoare a poveștii „De ce o iubim pe Doamna Măr”.
Nicole Chirică

Nicole Chirică

Founder & Designer @ Iutta
Artisptrenor Iutta, Nicole îmbină design-ul cu strategia de business într-o formulă care nu urmează un tipar și consideră că atunci când business-ul este creat cu bucurie și pasiune acesta deschide posibilități si devine o sursă de inspirație pentru cei din jur, care primesc din valoarea sa și care la rândul lor contribuie la creșterea lui.
Olivia Sandu

Olivia Sandu

PR & Communications Professional
Ash Communications, o agenție de comunicare cu sediul la Londra; a făcut parte din echipa de comunicare din spatele creșterii brandului românesc Iutta dincolo de granițele naționale. Într-o zi normală de lucru este în contact cu jurnaliști care scriu pentru The Times și The Daily Telegraph.
Raluca Chișu

Raluca Chișu

Fondator Asociația KinetoBebe
Absolventă a facultății de Studii Economice în limbi străine – germana ASE București, expert economist.
Raluca Radu

Raluca Radu

Country Manager ANSWEAR.ro, founder MTH Digital
Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din România. Experiență de peste 14 ani în marketing digital și strategie de business online. S-a ocupat de introducerea pe piață a business-ului OLX.ro și de creșterea acestuia.
Răzvan Matache

Răzvan Matache

CEO Ground Zero
Și-a descoperit pasiunea pentru bere artizanală, iar după un curs de berar finalizat în Anglia a fondat Ground Zero, prima micro-berărie artizanală din București și cea care produce cea mai puternică bere artizanală din România.
Roxana Bitoleanu scaled

Roxana Bitoleanu

co-fondator Taraba Virtuală
Taraba Virtuală este un marketplace în mediul online cu produse naturale care oferă spațiul virtual pentru vânzare și legătura cu consumatorii.
Roxana Epure

Roxana Epure

CEO CIEL
Are 15 ani de experiență profesională în managementul echipei și al proiectelor și încă are drive-ul de a experimenta, de a încerca abordări noi.
Ștefan Negoiță

Ștefan Negoiță

fondator Chocofashion
Produce praline artizanale și o gamă largă de produse specializate din ciocolată de peste 12 ani. Compania este certificată HACCP și GMP.
Tily Niculae

Tily Niculae

Independent Business Owner
Actriță, om de televiziune și de radio, blogger și, mai nou, vlogger, antreprenor, mamă și ambasador „Asociația unu și unu”.
Veronica Soare

Veronica Soare

Fundraising Fairy and Wholehearted Storyteller
KaleidoLove este rezultatul firesc al ultimilor ani, în care – în cadrul priectului minuni.ro – caleidoscop de fapte bune – am construit caleidoscoape în joacă și am observat farmecul pe care aceste obiecte îl exercită asupra oamenilor de toate vârstele!”
Vlad Mihai Tiucșan

Vlad Mihai Tiucșan

Vicepreședintele de Relații Externe al AIESEC România
AIESEC este cel mai mare ONG condus de tineri din lume, prezent în peste 120 de țări. Experiența în vânzări a început din anul 2014 în cadrul AIESEC București și s-a axat în mare parte pe B2C.
Zsolt Makkai

Zsolt Makkai

director de marketing la Caro Hotel Bucharest