Startup Right în 2018-Oportunități de finanțare și colaborare la Ingenius Hub în 2018

Startup Right în 2018-Oportunități de finanțare și colaborare la Ingenius Hub în 2018

             Peste 6 milioane de euro vom aloca pentru mai mult de 150 de start-up-uri în următoarele 18 luni, alături de partenerii noștri. Vom asigura un program de formare și practică pentru peste 1300 de potențiali antreprenori, pentru a-i selecta pe cei mai potriviți. Vom dezvolta platforma Ingenius Hub pentru a deservi rețeaua de antreprenori și potențiali antreprenori care vin alături de noi, astfel încât aceștia să găsească aici mentorii și consultanții potriviți șpartenerii cu care pot să își pună ideile în aplicare.

 

Vom crea mecanismele care să permită celor mai buni să aibă acces la finanțare dincolo de granturile inițiale, fie că e vorba de fonduri europene sau guvernamentale sau de investiții private.

 

Vom sprijini antreprenorii din rețeaua Ingenius Hub să inoveze, să acceseze noi piețe, să crească.
Toate acestea le putem face prin rețeaua de mentori și parteneri existenți, dar și împreuna cu dumneavoastră.

       Vă invităm la Ingenius Hub să aflați detalii despre toate aceste planuri și să identificăm împreună modalități prin care putem colabora pentru sprijinirea antreprenoriatului românesc.
Stakeholderi vizați: experți, traineri, consultanți, networkeri, mentori, antreprenori experimentați, antreprenori la început de drum, persoane dornice de a-și începe o afacere, cercetători, comunicatori, jurnaliști.

 

Dacă vă regăsiți în oricare dintre categoriile de mai sus și vreți să aflați mai multe despre planurile noastre, vă așteptăm la o sesiune de prezentare și networking la Ingenius Hub, pe data de 24 ianuarie, în oricare din intervalele orare de mai jos:
10.00 – 12.00
13.30 – 15.30
16.00 – 18.00
18:30 – 20.30

În cadrul sesiunii vom aloca 30 de minute prezentării și întrebărilor dumneavoastră, apoi vă vom provoca la networking și dialog direct pentru a identifica cât mai concret modul în care putem colabora.

La eveniment vă veți întâlni cu Rodica Lupu, fondator Ingenius Hub si CEO al Loop Operations, cu consultanții Cristina Cummings-Toma și Alex Balan, precum și cu mentori și colaboratori ai Ingenius Hub.

Pentru a participa la evenimentul GRATUIT, vă rugăm să vă înscrieți aici.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Autor: Diana Necoară

Adauga un comentariu