Politică de confidențialitate

LOOP OPERATIONS S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

LOOP OPERATIONS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date LOOP OPERATIONS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
LOOP OPERATIONS S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia LOOP OPERATIONS S.R.L., este periodic analizata in privinta securitatii.

LOOP OPERATIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.loopoperations.ro fara acordul prealabil al detinatorului sau legal – LOOP OPERATIONS S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca LOOP OPERATIONS S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal transmise prin sistemul informatic. Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.
LOOP OPERATIONS S.R.L. va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va închiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.ingenius-hub.eu cu cel putin 10 zile înainte de implementarea lor.
Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

LOOP OPERATIONS S.R.L. colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (nume, prenume, adresa, adresa e-mail, profesie), atat direct cat si pe paginile Site-ului www.ingenius-hub.eu numai cu acordul voluntar al Clientului, in scopuri publicitare.

Prin crearea Contului dvs. pe site-ul www.ingenius-hub.eu va exprimati consimtamantul ca LOOP OPERATIONS S.R.L. sa colecteze si sa administreze datele dvs. cu caracter personal, in conditiile Legii nr. 677/2001.
Politica de confidentialitate LOOP OPERATIONS S.R.L. se refera doar la datele furnizate voluntar dvs. LOOP OPERATIONS S.R.L. nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

Sunteti de acord ca administratorul site-ului poate stabili reguli şi limitări privind folosirea serviciilor. Un utilizator nu are dreptul de a deţine mai multe conturi pe site. Accesarea serviciilor şi a conţinutului anumitor secţiuni ale site-ului se realizează folosind numele de cont şi parola.

Dreptul de acces la date

Oricare persoana interesata are dreptul de a obtine de la LOOP OPERATIONS S.R.L. la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu prelucrate de catre aceasta.

Dreptul de interventie asupra datelor

Oricare client are dreptul de a obtine de la LOOP OPERATIONS S.R.L. printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit :

a) Dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conform legii, in special a datelor complete sau inexacte
b) Dupa caz, transormarea in date anonime a datelor ca caror prelucrare nu este conform legii
c) Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele cu caracter personal a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a si b de mai sus, daca aceasta notificarea nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care putea fi lezat.

Dreptul la opozitie

Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

In caz de opozitie justificata, LOOP OPERATIONS S.R.L. nu va mai prelucra datele in cauza.
De asemenea, oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct in numele LOOP OPERATIONS S.R.L. sau al unui tert ori sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Orice drept susmentionat, recunoscut Clientului prin lege, poate fi exercitat de catre acesta prin solicitarea informatiilor prevazute mai sus, printr-o cerere adresata LOOP OPERATIONS S.R.L. intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere, solicitantul va mentiona adresa la care doreste sa i se comunice raspunsul. Adresa poate fi posta electronica sau poate fi adresa sa de corespondenta.

LOOP OPERATIONS S.R.L. va comunica informatiile in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

LOOP OPERATIONS S.R.L. poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa de IP, ora vizitei pe site, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de LOOP OPERATIONS S.R.L. pentru a imbunatati serviciile oferite sau cu scop statistic.

Clientul are dreptul de a se opune colectarii de datele sale cu caracter personal si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si acordul dat prin solicitare in forma scrisa, datata si semnata.