StartUp Now – intră în competiție!

StartUp Now – intră în competiție!

In perioada 12-18 Noiembrie 2018 se va redeschide concursul planurilor de afaceri din cadrul proiectului “StartUp Now! – Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centru” implementat in parteneriat de catre Consiliul Judetean Covasna, Loop Operations si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii.

La concurs pot participa cu planuri de afaceri cursanți din cadrul proiectului “StartUp Now! – Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centru” cât și alte persoane care au absolvit un curs de competente antreprenoriale si sunt studenti, șomeri, persoane inactive, angajati sau antreprenori (fara să fie actionari majoritar) si au domiciliul sau resedinta in judetul Alba.

Comisia de evaluare a planurilor de afaceri va analiza dosarul candidaților, va evalua planurile de afaceri inscrise si va desemna cele 2 planuri castigatoare. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 03 Decembrie 2018.

Persoanele interesate sa participe la concurs se pot inscrie pe platforma http://www.centru.ingenius-startup.ro/ . Pentru a obtine mai multe informatii cu privire la inscrierea in concurs ne puteti contacta la romaniastartup@loopoprations.ro sau 0762248180.

Documentele de înscriere, după completare, se încărcarcă împreună cu planul de afaceri.

Un ghid video de înregistrare și înscriere în concurs puteți urmări aici:

Adauga un comentariu