Start-Up Right - Change is difficult, not changing is fatal

Start-Up Right - Change is difficult, not changing is fatal

Tu stii ce trebuie sa schimbi pentru ca afacerea ta sa mearga mai bine? Crezi ca schimbarile pe care esti dispus sa le faci vor avea rezultate pozitive?

Joi, 23 februarie, vom avea Change Management pentru Startup-uri ca tema de dezbatere pentru evenimentul de networking StartUp Right.

“Nu supravietuieste cea mai puternica specie, nici cea mai inteligenta, ci aceea care se adapteaza cel mai bine la schimbare.” 

Charles Darwin

De ce?| Pentru ca atunci cand o iei pe calea antreprenoriatului multe lucruri se schimba si de obicei trebuie sa schimbi mult mai multe decat spui la inceput ca esti dispus sa faci. Trebuie sa fii receptiv la schimbari venite din toate directiile. Nu mai este suficient sa stii tot ce fac clientii si competitorii tai (de parca asta era oricum floare la ureche pentru un start-up) pentru a te putea adapta, ci chiar schimbari din domenii ce nu au nicio legatura aparent cu afacerea ta pot schimba asteptarile clientilor.

Cine?| Mihai Chiratcu, mentor Ingenius Hub, va modera discutia despre nevoia de schimbare la inceput de drum in antreprenoriat si ne va initia in utilizarea modelului ADKAR.

Mihai ne va impartasi din experienta lui de peste 10 ani in domenii foarte flexibile la schimbare precum sales, business developement si customer service. Mihai este trainer, consultant si mentor si de 3 ani scrie articole adresate antreprenorilor abordand subiecte de la start-up la exit. Crede in antreprenoriatul romanesc sustenabil si doreste sa puna o piatra la temelia startup-urilor care se alatura Ingenius Hub. Din 2015 a inspirat si sustinut peste 120 antreprenori aflati la inceput de drum prin training, mentorat si coaching.

Vor fi alaturi de noi antreprenori care ne vor povesti despre schimbarile la care trebuie sa va asteptati la inceput de drum. Vor impartasi cu noi sacrificiile facute, cum au reusit sa optimizeze anumite procese si ce rezultate au avut.

Ce vei afla?| 

Awarness: Ce trebuie sa faci pentru a constientiza nevoie de schimbare la inceput de drum antreprenorial

Desire: Cum transformi dorinta de schimbare in rezultate pozitive care sa contribuie la cresterea profitabilitatii firmei

Knowledge: Cum acumulezi cunostintele necesare pentru a face schimbarea necesara

Ability: Cum transformi nevoile, dorinta si cunostintele intr-un obicei astfel incat schimbarea sa nu fie doar un demers punctual

Reinforcement: Care sunt metodele care te vor ajuta sa nu te impiedici de obstacolele aparute in calea schimbarii

Agenda evenimentului |

17.30 – 18.00 – Sosirea participantilor

18.00 – 21.00 – Dezbatere despre importanta schimbarii in antreprenoriat. Networking facilitat, analiza nevoilor de schimbare din cadrul firmelor participantilor, identificarea de solutii la problemele intampinate

Surprize pe care vi le pregatim | Tombola cu premii oferite de partenerii nostri, discount-uri la abonamentele Ingenius Hub, vouchere cadou.

Cui se adreseaza acest eveniment? | Antreprenori sau tineri aspiranti la statutul de antreprenor, freelanceri, persoane care au o idee de afacere si au nevoie de un imbold pentru a o transforma in realitate.

Cum participi? | Rezerva-ti acum un loc, trimitand un e-mail la adresa office@ingenius-hub.eu  cu datele tale de contact sau completeaza formularul de mai jos

Unde? | Ingenius Hub, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, Bucuresti.

Cand? |  Joi, 23 februarie 2017, incepand cu ora 18:00.

Adauga evenimentul in calendar |   Google Calendar

Taxa de participare 59 RON (daca te inscrii pana miercuri, 22 februarieSAU 79 RON (in ziua evenimentului)


Participantii la editiile anterioare despre StartUp Right  |

Pentru mine sunteti cei mai buni. La orice intrebare pe care am avut-o, am gasit la voi raspuns sau dorinta de a ma ajuta. Am gasit aici un loc cu adevarat potrivit oricarui vrea sa se concentreze pe o idee. Multumesc mult si ramaneti la fel de luminosi si buni! 🙂 Keep up the good work. One day it will pay off.

Sunteti foarte buni! Keep Going, don’t give up !!! Anghel Ana-Camelia/ Cami&Alex Kindergarten

Va felicit pentru un spatiu foarte ZEN & pentru receptivitate & pentru interesul real pentru ideile noastre. Adela Dincea / Asociatia Devacademy

Informatiile sintetizate si concentrate intr-un mod foarte profesionist. Raluca Popescu/ YOVAYA

Mi-a placut faptul ca am avut posibilitatea sa ascult provestile altor antreprenori. Pastrati spiritul pozitiv si colaborativ! 🙂 Felicitari pentru initiativa! Gabriel Chitu/ Training Room

Am apreciat modul de impartasire a experientelor si posibilitatea de networking oferita de acest tip de eveniment! Madalina Peligrad

Mi-a placut schimbul de idei si ghidarea eficienta din partea gazdelor. Mi-am clarificat ideile de afaceri si ce am de facut mai departe. Va multumesc foarte mult pentru o seara frumoasa si foarte utila! Barbara Pitut/ TravelChic.ro

Vezi mai multe pareri despre evenimentele Ingenius Hub aici. 


Ingenius Hub isi propune, prin evenimentele saptamanale de networking, sa creeze o comunitate de antreprenori InGeniosi, inovativi, cu spirit de initiativa, care sa se sprijine reciproc in calatoria lor spre succes.

Persoanele interesate de obtinerea unei finantari pentru infiintarea / dezvoltarea / extinderea unui start-up pot interactiona direct cu expertii companiei Loop Operations, specializati in scrierea de proiecte si atragerea finantarii din fonduri nerambursabile.


DESPRE LOOP OPERATIONS

Loop Operations este o companie de consultanta integrata in domeniul fondurilor europene, dezvoltand pana in prezent proiecte in valoare de peste 42 de milioane de euro. Prin intermediul celor 4 componente ale Loop Operations – Finance, Management, Skills si Communication, oferim consultanta in arii conexe, ghidand pas cu pas transformarea ideilor in proiecte sustenabile, de la atragerea finantarii, implementarea proiectului si pana la consultanta pentru management, formarea echipelor si promovare.


Adauga un comentariu