StartUp Right - Cum ne finantam afacerea in 2017

StartUp Right - Cum ne finantam afacerea in 2017

Ai o idee de afaceri? | Ai vrea sa aplici pentru a obtine fonduri europene sau un grant? | Te intereseaza care sunt oportunitatile de finantare anul acesta? | Vrei sa afli mai multe de la o echipa de consultanti cu experienta in scrierea si implementarea de proiecte finantate prin fonduri nerambursabile?  

Ingenius Hub reia seria evenimentelor StartUp Right, dedicate antreprenorilor debutanti printr-o sesiune de networking dedicata discutiilor si schimbului de idei privind oportunitatile de finantare a ideilor de afaceri si transformarea ideii intr-un business sustenabil.

Joi, 16 februarie de la ora 18:00 discutam despre sursele de finantare disponibile anul acesta.

Vor fi alaturi de noi 3 antreprenori care au trecut prin furcile caudine ale accesarii de fonduri nerambursabile si care au scapat nevatamati cu visul indeplinit de a-si incepe o afacere. 

Mya si Sorin Tarmure, fondatori – Small Academy
Sabina Iodache, owner – Printoteca
Vlad Nutu, fondator – YES Academy – training&teambuilding

Acestia vor povesti despre experienta lor cu gestionarea fondurilor, cum au ales sa foloseasca banii solicitati si mai ales cum i-ar folosi acum daca ar lua-o de la inceput.

Vom discuta despre finantarile disponibile pentru startup-uri si IMM-uri anul acesta, conditii de eligibilitate, potentialul afacerilor participantilor de a primi finantare. In plus, poti afla tips&tricks utile in scrierea si implementarea unui proiect finantat prin fonduri europene.

Agenda evenimentului | 

17.30 – 18.00 – Sosirea participantilor

18.00 – 18.45 – Prezentare surse de finantare pentru 2017

18.45 – 19.45 – Povesti de succes pe fonduri nerambursabile

19.45 – 21.00 – Networking facilitat, analiza ideilor de afaceri, tips&tricks si sfaturi utile pentru accesarea fondurilor nerambursabile

Surprize pe care vi le pregatim | Tombola cu premii oferite de partenerii nostri, discount-uri la abonamentele Ingenius Hub, vouchere cadou.

Cui se adreseaza acest eveniment? | Antreprenori sau tineri aspiranti la statutul de antreprenor, freelanceri, persoane care au o idee de afacere si au nevoie de un imbold pentru a o transforma in realitate.

Cum participi? | Rezerva-ti acum un loc, trimitand un e-mail la adresa office@ingenius-hub.eu cu datele tale de contact sau completeaza formularul de mai jos

Unde? | Ingenius Hub, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, interfon 110, sector 1, Bucuresti.

Cand? | Joi, 16 februarie 2017, incepand cu ora 18:00.

Adaugati evenimentul in calendar | Google Calendar

Taxa de participare 59 RON (daca te inscrii pana marti, 14 februarieSAU 79 RON (in ziua evenimentului)


Participantii la editiile anterioare despre StartUp Right |

Pentru mine sunteti cei mai buni. La orice intrebare pe care am avut-o, am gasit la voi raspuns sau dorinta de a ma ajuta. Am gasit aici un loc cu adevarat potrivit oricarui vrea sa se concentreze pe o idee. Multumesc mult si ramaneti la fel de luminosi si buni! 🙂 Keep up the good work. One day it will pay off.

Sunteti foarte buni! Keep Going, don’t give up !!! Anghel Ana-Camelia/ Cami&Alex Kindergarten

Va felicit pentru un spatiu foarte ZEN & pentru receptivitate & pentru interesul real pentru ideile noastre. Adela Dincea / Asociatia Devacademy

Informatiile sintetizate si concentrate intr-un mod foarte profesionist. Raluca Popescu/ YOVAYA

Mi-a placut faptul ca am avut posibilitatea sa ascult provestile altor antreprenori. Pastrati spiritul pozitiv si colaborativ! 🙂 Felicitari pentru initiativa! Gabriel Chitu/ Training Room

Am apreciat modul de impartasire a experientelor si posibilitatea de networking oferita de acest tip de eveniment! Madalina Peligrad

Mi-a placut schimbul de idei si ghidarea eficienta din partea gazdelor. Mi-am clarificat ideile de afaceri si ce am de facut mai departe. Va multumesc foarte mult pentru o seara frumoasa si foarte utila! Barbara Pitut/ TravelChic.ro

Vezi mai multe pareri despre evenimentele Ingenius Hub aici. 


Ingenius Hub isi propune, prin evenimentele saptamanale de networking, sa creeze o comunitate de antreprenori InGeniosi, inovativi, cu spirit de initiativa, care sa se sprijine reciproc in calatoria lor spre succes.

Persoanele interesate de obtinerea unei finantari pentru infiintarea / dezvoltarea / extinderea unui start-up pot interactiona direct cu expertii companiei Loop Operations, specializati in scrierea de proiecte si atragerea finantarii din fonduri nerambursabile.


DESPRE LOOP OPERATIONS

Loop Operations este o companie de consultanta integrata in domeniul fondurilor europene, dezvoltand pana in prezent proiecte in valoare de peste 42 de milioane de euro. Prin intermediul celor 4 componente ale Loop Operations – Finance, Management, Skills si Communication, oferim consultanta in arii conexe, ghidand pas cu pas transformarea ideilor in proiecte sustenabile, de la atragerea finantarii, implementarea proiectului si pana la consultanta pentru management, formarea echipelor si promovare.


Adauga un comentariu